Duurzame materialen

Verschillende grondstoffen worden op een duurzame manier gewonnen of gerecycled voor het produceren van nieuwe duurzame artikelen. Om het voor u overzichtelijk te maken hebben wij de producten in onze online catalogus ook op materiaal gefilterd. Bent u specifiek op zoek naar biologisch katoen, bamboe producten, solar producten of jute producten dan vindt u hieronder onze selectie. Wij hebben zelfs producten gemaakt van kurk, hennep of Nike Grind (gerecyclede sportschoenen) in onze online catalogus.

Kunt u geen duurzaam product naar wens vinden? Neem dan contact met ons op. Wij bieden meer dan we online kunnen laten zien. Ook is het in samenwerking met u mogelijk een custom made product te laten maken.

Een groot deel van onze duurzame producten kunnen op verschillende manieren worden voorzien van uw logo of boodschap. Wij adviseren u hier graag in.

Offerte aanvragen voor duurzame producten?

Met duurzame producten maakt u een sterk gebaar. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Binnen één werkdag ontvangt u van ons reactie.

1–20 van 607 resultaten