Bamboe producten

Bamboe is een veel gebruikt duurzaam materiaal om een product milieuvriendelijk te produceren. Hieronder vallen ook de bamboe producten. Bamboe is een trendy materiaal wat veelzijdig inzetbaar is. Daarnaast is bamboe de snelst groeiende natuurlijke grondstof. Hoewel bamboe een grassoort is, kan het karakteristiek vergeleken worden met hout en daardoor hout vervangen of aanvullen. Bamboe groeit soms tot meer dan twintig meter hoog en kan zelfs een halve meter per dag groeien! Dit maakt bamboe tot ideaal materiaal als grondstof. Bamboe wordt veel gebruikt voor kleding, servies en behuizing van producten als vervanger voor hout.

Kunt u geen bamboe product naar wens vinden? Neem dan contact met ons op. Wij bieden meer dan we online kunnen laten zien. Ook is het in samenwerking met u mogelijk een custom made product te laten maken.

Een groot deel van onze bamboe artikelen kunnen op verschillende manieren worden voorzien van uw logo of boodschap. Wij adviseren u hier graag in.

Offerte aanvragen voor bamboe producten?

Met bamboe producten maakt u een sterk gebaar. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Binnen één werkdag ontvangt u van ons reactie.

1–20 van 59 resultaten