Duurzame bidons en mokken

In de online catalogus vindt u verschillende duurzame bidons, thermosflessen, waterflessen en mokken. Met onder andere duurzame bidons van het merk Tacx en de populaire Retap bottle. In deze categorie vindt u ook theeglazen, mokken en koffiebekers.

De duurzame bidons en mokken zijn onder andere gemaakt van bamboe en gerecycled plastic. Naast het gebruik van duurzame materialen is een hervulbare waterfles natuurlijk ook duurzaam omdat het een vervanger is voor de plastic waterflesjes.

Kunt u geen product naar wens vinden? Neem dan contact met ons op. Wij bieden meer dan we online kunnen laten zien. Ook is het in samenwerking met u mogelijk een custom made drinkproduct te laten maken.

Een groot deel van onze duurzame bidons en mokken kunnen op verschillende manieren worden voorzien van uw logo of boodschap. Wij adviseren u hier graag in.

Offerte aanvragen voor duurzame bidons of mokken?

Met duurzame bidons en mokken maakt u een sterk gebaar. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Binnen één werkdag ontvangt u van ons reactie.

1–20 van 30 resultaten