Duurzame pennen en schrijfwaren

De bedrukte pen is veruit het meest verkochte promotieartikel. Heeft u er wel eens bij stil gestaan dat het veel milieuvriendelijker zou zijn wanneer u voor een duurzame pen kiest? Green Premium levert duurzame pennen in allerlei verschillende soorten, kleuren en materialen.

Naast duurzame pennen bieden wij ook andere duurzame schrijfwaren, zoals markeerstiften en potloden. In de online catalogus vindt u onder andere balpennen gemaakt van gerecycled geld, bamboe of mais. Kunt u geen duurzame pen of schrijfwaren naar wens vinden? Neem dan contact met ons op. Wij bieden meer dan we online kunnen laten zien. Ook is het in samenwerking met u mogelijk een custom made product te laten maken. Een groot deel van onze duurzame pennen en schrijfwaren kunnen op verschillende manieren worden voorzien van uw logo of boodschap. Wij adviseren u hier graag in.

Offerte voor duurzame pennen of schrijfwaren aanvragen?

Met duurzame pennen en schrijfwaren maakt u een sterk gebaar. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Binnen één werkdag ontvangt u van ons reactie.

1–20 van 111 resultaten