Duurzame tassen

De tas is een ideaal promotioneel artikel om in te zitten als giveaway tijdens beurzen, evenementen en om een geschenk in te verpakken. Een bruikbaar en bovenal herkenbaar product wat vaak voor lange periode gebruikt wordt door de ontvanger. Duurzame tassen zijn er in verschillende materialen. Green Premium biedt een breed assortiment jute tassen, FSC papieren tassen, RPET tassen, hennep tassen en tassen gemaakt van biologisch katoen aan. Ook is er veel variatie in modellen. Denk bijvoorbeeld aan draagtassen, sporttassen, boodschappentassen, laptoptassen en wijntassen.

Kunt u geen duurzame tas naar wens vinden? Neem dan contact met ons op. Wij bieden meer dan we online kunnen laten zien. Ook is het in samenwerking met u mogelijk een custom made product te laten maken.

Een groot deel van onze duurzame tassen kunnen op verschillende manieren worden voorzien van uw logo of boodschap. Wij adviseren u hier graag in.

Offerte aanvragen voor duurzame tassen?

Met duurzame tassen maakt u een sterk gebaar. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Binnen één werkdag ontvangt u van ons reactie.

1–20 van 130 resultaten