Disclaimer

Wijzigingen voorbehouden

Aanbiedingen, prijzen en afbeeldingen zijn altijd onder voorbehoud van typefouten, (onvoorziene) wijzigingen en-/of toeslagen als gevolg van bijvoorbeeld overheidsbesluiten, milieumaatregelen etc. Ook wijzigingen in prijs en-/of samenstelling van pakketten en-/of producten als gevolg van tegenvallende oogst en-/of vangstresultaten en-/of stagnaties in de aanlevering zijn voorbehouden. P&P behoudt zich het recht om, in dat geval, de artikelen te vervangen door, naar het oordeel van P&P, gelijkwaardige artikelen, of de prijzen naar P&P inzicht aan te passen.

Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten.

Privacy beleid

Op onze website kunt u diverse formulieren invullen ten behoeve van het aanvragen van een offerte. Hierbij dient u persoonlijke gegevens in te vullen. Wij verklaren de gegevens die u invult enkel en alleen te gebruiken om contact met u op te kunnen nemen. Uw gegevens worden niet gedeeld met derden.

Cookie beleid

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.