De leukste duurzame wintergeschenken

De temperatuur daalt, van de zon nemen we steeds eerder afscheid en de kou hangt in de lucht. Je voelt het aan alles: de winter is in aantocht. Natuurlijk is het jammer dat de eindeloze zomeravonden voorbij zijn. Alhoewel er aan de winter toch ook een hoop voordelen zitten. Zoals lekker met een dekentje op de bank. En pak die kaarsen er maar weer bij, gezellig. Maak het compleet met een kop warme choco. Klinkt niet gek toch.

Deze fijne momenten kun jij mede mogelijk maken. Met het geven van een wintercadeau. Bijvoorbeeld als eindejaarsgeschenk. Of speel voor Sinterklaas en verras je collega’s op 5 december. Welk geefmoment je ook kiest: het tovert gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Dit speciale moment kun je nóg leuker maken door te kiezen voor een duurzaam cadeau. Daarmee verblijd je niet alleen je collega’s, relaties of klanten, maar is het milieu je ook zeer dankbaar. Win-win(ter) situatie noemen we dat. En gelukkig voor jou hoef je niet alle catalogi en websites door te ploeteren om hét cadeau te vinden. Het enige wat je nodig hebt is onze selectie met de leukste duurzame wintergeschenken.

Afbeelding

Boc’n’roll

De volgorde van de producten in deze lijst is compleet willekeurig. Er is echter een reden dat we de Boc’n’roll als eerste noemen. Het is namelijk een van onze populairste producten. Steeds meer organisaties stimuleren hun doelgroep om op een duurzame manier lunch of ander eten mee te nemen. Weg met het boterhamzakje: de Boc’n’Roll is ‘the way to go’.

In tegenstelling tot een plastic zakje, gooi je de Boc’n’roll niet zomaar weg. Door het materiaal blijft het eten vers en zijn kruimels of andere viezigheid gemakkelijk schoon te maken. Eens in de zoveel tijd was je de Boc’n’roll mee met een 30 graden was.

We hebben verschillende kleuren in het assortiment die zijn te bedrukken met je eigen logo of ontwerp. Wil je écht iets unieks ontwerpen? Kies dan de custom made optie en maak het ontwerp zo gek als je zelf wilt.

Afbeelding

Fairtrade muts

Je hebt er van die dagen bij. Dat de wind door je ledematen lijkt te snijden. De kou zich in je botten nestelt. Je voelt de warmte uit je glippen. Waar je de meeste warmte verliest? Via het hoofd. Daarom is het zaak om je hoofd goed warm te houden. Een lekkere muts is de oplossing.

En niet zomaar een muts. Kies voor een beanie gemaakt van Fairtrade katoen, zoals deze muts van Neutral. Koop je textiel voorzien van het Fairtrade keurmerk, dan weet je zeker dat iedereen in de keten de juiste prijs heeft gekregen. Denk daarbij aan de katoenboeren en de fabrieksarbeiders. Het doel van Fairtrade: armoede de wereld uit helpen.

Afbeelding

Deken van rPET

Het dekentje op de bank, je hebt er thuis vast ook een. Zo’n lekker zachte deken die je over je heen doet tijdens een avondje bankhangen. Of, als het weer het toelaat, ‘s avonds in de tuin over je heen slaat. Het geeft een gevoel van geborgenheid en warmte. Dat gun je toch iedereen?

Daarom zijn wij fan van deze duurzame deken. Gemaakt van 30% polyester en 70% rPET polyester. De rPET polyester is gemaakt van gerecyclede PET-flessen en gerecyclede textielvezels. Nog leuker wordt de deken met je eigen logo op de draagband.

Afbeelding

Kaars

Kaarsen en de donkere dagen gaan hand in hand. Om toch wat gezelligheid en licht in huis te krijgen, branden we heel wat kaarsen af. Van waxinelichtjes tot dinerkaarsen; met een kaars heb je direct sfeer in huis.

Een mooie kaars is een graag gezien cadeau. Iedereen brandt wel eens een kaars in huis. Naast dat de ruimte direct sfeervol oogt met wat kaarsen aan, helpt het ook bij het opwarmen van de kamer. Kan de verwarming direct een graadje lager.

En deze kaars zorgt ook nog eens voor een heerlijke subtiele geur in huis. Kies je voor de winterse geur van kaneel? Of ga je voor het bloemrijke jasmijn? De favorieten vanille en sandelhout mogen uiteraard niet ontbreken bij de opties. Allemaal verpakt in een mooie geschenkverpakking.

Afbeelding

Thermosfles

Zodra de blaadjes aan de bomen gaan verkleuren, weet je dat hét seizoen van de boswandelingen eraan komt. En blijft het dan ook nog eens droog, dan is er geen excuus meer om binnen te blijven. Warme jas aan, tas mee én je thermosfles vol koffie of thee. Op naar het bos!

Of het strand. Of de duinen. Of de stad. Met een thermosfles vol warme drank krijgt jouw doelgroep het niet koud. Een ideaal geschenk om te geven als bijvoorbeeld eindejaarsgeschenk. Extra handig: de thermosfles houdt niet alleen de warme dranken warm. De koude dranken blijven in de zomer juist extra koel. Het hele jaar door een nuttig product.

Afbeelding

Rackpack

Hier hebben we toch wat leuks. De Rackpack serie bestaat uit wijngeschenkkisten die allemaal omgevormd worden tot een ander product. Bijvoorbeeld een tapasplank, wijnrek, dienblad en zelfs een lamp. Je geeft dus én een lekker wijntje, én een nuttig cadeau.

Alle producten in de Rackpack serie zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd dennenhout. De fles wijn moet je er zelf nog aan toevoegen. Of kies voor een alcoholvrije versnapering, zoals een lekkere biologische limonade of sap. De keuze is geheel aan jou.

Afbeelding

Mok

We blijven nog even bij het knusse avondje op de bank. Die met de lekkere fleecedeken van rPET. De kaarsen knisperen er op los. Wat er nog ontbreekt: een goeie kop thee. Oke, en misschien wat koekjes.

Hoe leuk is het om al die items in een leuk winterpakket cadeau te doen? Met een mooi theeglas of beker, eventueel wat (losse) thee erbij. Of wat lekkere bonbons, gemaakt van gecertificeerde chocola. We zijn een beetje jaloers op degene die zo’n pakket in handen krijgt…

Ook zelf een leuk pakket samenstellen? Laat ons je wensen en je budget weten, dan zorgen wij voor een mooi pretpakket!

Afbeelding

Sokken

Als je ergens nooit genoeg van kan hebben, dan zijn het wel sokken. Met de kleurrijke trend die Happy Socks een paar jaar geleden heeft ingezet, mogen sokken weer gezien worden. Hoe vrolijker en unieker, hoe beter!

Laten we daar nog ‘hoe duurzamer, hoe beter’ aan toevoegen. Ook sokken zijn namelijk goed te produceren van duurzame materialen. Bijvoorbeeld van bamboe, wat een zachte stof oplevert. Of rPET, gemaakt van flessen die zijn gevist uit de oceaan. De meest bijzondere grondstof in onze sokken-collectie zijn toch wel de sokken gemaakt van koffiedik. Ja, je leest het goed: koffiedik.

Naast het bedrukken van een label, is het ook mogelijk om helemaal je eigen sokken te ontwerpen. Ga je voor een strak ontwerp, of kies je alle kleuren van de regenboog? Jouw ontwerp, jouw keuze.

Afbeelding

Uitwisbaar notitieboek

Het nieuwe jaar is bijna in zicht. Voor veel mensen een moment om terug te kijken op de afgelopen maanden. En vooral vooruit te blikken. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Wat wordt je focus? Zijn er nog goede voornemens? Of heb je bepaalde doelen die je wilt behalen?

Wat het ook is, het helpt om het op te schrijven. Op die manier heb je een stip aan de horizon. En schrijf je het op in een uitwisbaar notitieboek, kun je het altijd weer uitwissen en aanpassen. Niemand die het door heeft.

In ons assortiment vind je drie merken uitwisbare notitieboeken: Correctbook, Bambook en Moyu.

 

En, van welk geschenk wordt jij enthousiast? Natuurlijk is ons aanbod van duurzame relatiegeschenken & give aways nog vele malen groter! Laat ons je wensen & budget weten, en wij zoeken de juiste duurzame items voor je uit. 

Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

 

  • Usp 1
    • Icon (Afbeelding)
    • Usp tekst
      • Duurzaam assortiment
      • Keuze uit een ruime collectie
  • Usp 2
    • Icon (Afbeelding)
    • Usp tekst
      • Persoonlijk advies
      • Onze experts helpen graag
  • Usp 3
    • Icon (Afbeelding)
    • Usp tekst
      • Digitale drukproef
      • Jouw ideeën komen tot leven
  • Usp 4
    • Icon (Afbeelding)
    • Usp tekst
      • Groene geschenken
      • Maak indruk met je geschenk