Neutral

De kledingcollectie van Neutral® wordt geproduceerd door middel van windenergie, is gemaakt van biologisch katoen en wordt onder eerlijke werkomstandigheden geproduceerd. Een hele rits aan certificaten verzekert je er van dat de kleding van Neutral® volgens zeer strenge standaarden gemaakt worden. Lees hier het uitgebreide verhaal van Neutral®.

Online offerte aanvragen

1–20 van 47 resultaten

Certificaten van Neutral

Neutral® is een zeer sympathiek merk. Hun kleding mag een groot aantal verschillende certificaten dragen:

GOTS

Het doel van GOTS is om ervoor te zorgen dat het textiel wordt gemaakt van ruwe organische materialen met behulp van milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde methoden.

Fairtrade

Dit label geeft de garantie dat het katoen in het product is gecertificeerd in overeenstemming met de internationale Fairtrade-normen

EU Ecolabel

Dit is het officiële EU-label voor groenere producten. Producten met een milieukeur hebben een relatief bescheiden invloed op lucht, water, bodem, kwaliteit, verbruik van natuurlijke hulpbronnen, opwarming van de aarde en biodiversiteit. Producten moeten strenge tests doorstaan. Het label mag alleen gebruikt worden door de best presterende producten.

SA8000

SA8000 meet de prestaties van bedrijven op acht belangrijke gebieden: kinderarbeid, dwangarbeid, gezondheid en veiligheid, vrije associatie en collectieve onderhandelingen, discriminatie, disciplinaire praktijken, werktijden en compensatie.

NEUTRAL® RESPONSIBILITY

Hernieuwbare energie maakt de productie van Neutral® mogelijk. Op die manier draagt ​​Neutral®-kleding bij aan schonere omgevingen en tegen klimaatverandering. In tijden van overschot wordt energie die niet nodig is voor productie geleid naar op lokale netwerken.

Oeko-Tex

Oeko-Tex evalueert en screent op schadelijke stoffen die aanwezig zijn in verwerkt textiel en die bedoeld zijn om in contact te komen met consumenten

Al deze certificaten zijn jouw garantie dat Neutral®-producten worden gefabriceerd volgens de hoogste sociale, ethische en internationale milieunormen.

Duurzaam bezig met Neutral

Kies je voor een product van Neutral voor je promotionele uitingen, dan kies je voor een duurzaam product. Alle producten zijn te voorzien van jouw eigen logo of ontwerp. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Inspiratie per mail ontvangen?

De waardering van greenpremium.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 10 reviews.