Biologisch katoen

Gelukkig wordt er steeds meer textiel geproduceerd van biologisch katoen. Hieronder een overzicht van onder andere heren- dames- en kinderkleding en tassen van biologisch katoen.

Online offerte aanvragen

1–20 van 188 resultaten

Array ( [0] => 8233 [1] => 6775 [2] => 7433 [3] => 4617 )

Wat is er anders aan biologisch katoen?

Wist je dat bij de teelt van ‘gewoon’ katoen veel pesticiden en chemicaliën worden gebruikt? Biologisch katoen wordt op grond gewonnen waar geen chemicaliën worden gebruikt en is vrij van formaldehyde en zware metalen.

Dit is een grote verbetering voor de gezondheid van de landbouwer, medewerkers en het milieu. Ook is er met biologisch katoen minder kans op eczeem en huidirritatie. Kortom alleen maar voordelen om gebruik te maken biologisch katoen!

Bedrukken

De producten in deze categorie kunnen op verschillende manieren worden voorzien van je logo of boodschap. Wij adviseren je hier graag in.

Op zoek naar een ander product?

Kun je geen biologisch katoenen product naar wens vinden? Neem dan contact met ons op. Wij bieden meer dan we online kunnen laten zien. Ook is het in samenwerking met jou mogelijk een custom made product te laten maken.

Offerte aanvragen biologisch katoenen producten?

Met eco katoen maak je een sterk gebaar. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Binnen één werkdag ontvang je van ons reactie.

Inspiratie per mail ontvangen?

De waardering van greenpremium.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 10 reviews.