Fairtrade producten

Fairtrade betekent letterlijk ‘eerlijke handel’. Producenten en arbeiders in het land van herkomst ontvangen een leefbaar loon en ook voor de wijze van produceren gelden strenge eisen.

Online offerte aanvragen

1–20 van 73 resultaten

Array ( [0] => 8472 [1] => 6132 [2] => 6150 [3] => 6092 )

Fairtrade is een term die met name in het Westen wordt gebruikt als beschrijving van internationale handel die gericht is op de duurzame ontwikkeling in ontwikkelingslanden. Dan hebben we het vooral over de export van zulke landen naar de rijkere westerse landen.

Fair trade duidt op een streven om bijvoorbeeld katoenboeren voor hun export een prijs te geven die in verhouding staat tot de werkelijke productiekosten. Niet een prijs die wordt bepaald door de verhoudingen op de internationale markt. Daarnaast worden er aan Fairtrade artikelen strengere milieueisen gesteld dan aan reguliere artikelen.

Bedrukken

Een groot deel van onze Fairtrade producten kunnen op verschillende manieren worden voorzien van je logo of boodschap. Wij adviseren je hier graag in.

Op zoek naar een ander artikel?

Kun je geen Fairtrade artikel naar wens vinden? Neem dan contact met ons op. Wij bieden meer dan we online kunnen laten zien.

Offerte aanvragen voor Fairtrade producten?

Met Fairtrade artikelen maak je een sterk gebaar. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Binnen één werkdag ontvang je van ons reactie.

Inspiratie per mail ontvangen?

De waardering van greenpremium.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 10 reviews.