FSC producten

Er zijn veel verschillende duurzame materialen die gebruikt worden om een product milieuvriendelijk te produceren. FSC producten moeten uiteraard voldoen aan het FSC keurmerk. Ze worden geproduceerd met toezicht op het behoud van bossen op een verantwoorde manier.

Online offerte aanvragen

Alle 19 resultaten

Array ( [0] => 1916 [1] => 5489 [2] => 6504 )

Wist je dat er per minuut 36 voetbalvelden aan bos verdwijnt? Dit gebeurt vooral in Zuidoost-Azië, de Zuid-Amerikaanse Amazone en het Afrikaanse Congobekken. Deze ontbossing zorgt voor 15% van de wereldwijde CO2-uitstoot en speelt dus een grote rol in klimaatverandering. Vergeet daarbij niet dat 80% van alle dieren op de wereld afhankelijk zijn van het bos, evenals miljoenen mensen die in het bos leven of werken.

Verantwoord bosbeheer

De FSC zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven. Verantwoord bosbeheer betekent dat zij zorgen voor bescherming van het leefgebied van planten en dieren. Ook doelen zij op respect voor de rechten van de lokale bevolking en bosarbeiders. Maar ook op hout oogsten en geld verdienen mét behoud van het bos. Een goed beheerd bos loopt minder risico om gekapt te worden voor andere doeleinden. Denk hierbij aan het aanleggen van palmolie- of sojaplantages en mijnbouw.

FSC papier en FSC hout wordt gebruikt om duurzame promotionele artikelen te produceren. Zoals houten USB sticks, winkelwagenmuntjes, potlodensetjes, linialen, jojo’s en tissueboxen.

Bedrukken

Een groot deel van onze FSC artikelen kunnen op verschillende manieren worden voorzien van je logo of boodschap. Wij adviseren je hier graag in.

Op zoek naar een ander product?

Kun je geen FSC artikel naar wens vinden? Neem dan contact met ons op. Wij bieden meer dan we online kunnen laten zien. Ook is het in samenwerking met jou mogelijk een custom made product te laten maken.

Offerte aanvragen voor FSC producten?

Met FSC artikelen maak je een sterk gebaar. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Binnen één werkdag ontvang je van ons reactie.

Inspiratie per mail ontvangen?

De waardering van greenpremium.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 10 reviews.