Kurk producten

Kurk is 100% natuurlijk, milieuvriendelijk, volledig biologisch afbreekbaar en recycleerbaar zonder giftige afvalstoffen te produceren. Daarnaast is kurk ook nog eens waterafstotend, anti-allergisch, anti-statisch en veerkrachtig.

Kurk kent als vernieuwende en duurzame bron geen afval. De schors kan volledig gebruikt worden: niet alleen voor kurk producten zoals wanden, vloeren en kurkstoppen maar ook voor niet alledaagse toepassingen als in de mode én relatiegeschenken. Voor kurk wordt alleen de bast van de kurkeik afgenomen, maar de boom hoeft er niet voor gekapt te worden. De kurkeik is in staat zijn schors in 9 jaar te vernieuwen waarna de volgende oogst kan plaatsvinden. Zo kan de kurkeik rustig 200 jaar oud worden.

De kurk producten die wij in ons assortiment voeren kunnen op verschillende manieren worden voorzien van je logo of slogan. Wij adviseren je graag hierin.

Offerte aanvragen voor kurk producten?

Met kurk producten maak je een sterk gebaar. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Binnen één werkdag ontvang je van ons reactie.

1–20 van 24 resultaten