Kurk producten

Kurk is 100% natuurlijk, milieuvriendelijk, volledig biologisch afbreekbaar en recycleerbaar zonder giftige afvalstoffen te produceren. Daarnaast is kurk ook nog eens waterafstotend, anti-allergisch, anti-statisch en veerkrachtig.

Online offerte aanvragen

1–20 van 24 resultaten

Kurk kent als vernieuwende en duurzame bron geen afval. De schors kan volledig gebruikt worden: niet alleen voor kurk producten zoals wanden, vloeren en kurkstoppen maar ook voor niet alledaagse toepassingen als in de mode én relatiegeschenken. Voor kurk wordt alleen de bast van de kurkeik afgenomen, maar de boom hoeft er niet voor gekapt te worden. De kurkeik is in staat zijn schors in 9 jaar te vernieuwen, waarna de volgende oogst kan plaatsvinden. Zo kan de kurkeik rustig 200 jaar oud worden.

Relatiegeschenken van kurk

Alle notitieboekjes van kurk die je op onze site vindt, zijn gemaakt van samengeperst kurkgranulaat. Dit granulaat is het afval dat ontstaat bij bijvoorbeeld de productie van wijnkurken. Het afval wordt door middel van een bindmiddel aan elkaar geperst.

Bedrukken

De kurk producten die wij in ons assortiment voeren kunnen op verschillende manieren worden voorzien van je logo of slogan. Wij adviseren je graag hierin.

Offerte aanvragen voor kurk producten?

Met producten van kurk maak je een sterk gebaar. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Binnen één werkdag ontvang je van ons reactie.

Inspiratie per mail ontvangen?

De waardering van greenpremium.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 10 reviews.