Tarwestro producten

Tarwestro is een overblijfsel van de productie van de stengel na de oogst van de tarwe. In het verleden werd het vaak als afval gebruikt, totdat onderzoekers erachter kwamen dat de grondstof herbruikbaar is. In plaats van dat de pulp wordt weggegooid wordt deze ingezet voor de productie van artikelen. Hiermee is tarwestro een no-waste grondstof. Onderaan de pagina lees je meer over de opbouw van relatiegeschenken van tarwestro.

Online offerte aanvragen

Alle 10 resultaten

Tarwestro als opkomende grondstof

Tarwestro is de meest gebruikte vorm van bioplastic in de productie van gebruiksvoorwerpen. Dat is niet gek, want de grondstof heeft erg veel voordelen. Naast dat het voortkomt uit overblijfselen van tarwe, vindt er middels het gebruik van tarwestro minder materiaalverspilling plaats, omdat de restanten kunnen worden hergebruikt. Het is dus een aantrekkelijke grondstof om nieuwe geschenken van te maken.

Bestaan onze producten 100% uit tarwestro?

Nee, onze producten bestaan niet in zijn geheel uit tarwestro. Het omhulsel van het artikel bestaat meestal voor 65% uit ABS en bevat 35% tarwestro. Dit is tevens de reden waarom de producten vaak niet biologisch afbreekbaar of composteerbaar zijn.

Geef hem of haar een product van tarwestro cadeau

Met behulp van de grondstof tarwestro zijn er heel veel producten mogelijk te maken. Zo zijn er ook veel leuke relatiegeschenken te produceren van deze unieke grondstof. Met een cadeau gemaakt van tarwestro geef je hem of haar een product met een duurzaam verhaal. Verras hem of haar met een geschenk van hoogwaardige kwaliteit, gemaakt van tarwestro!

Relatiegeschenken van tarwestro

Wil jij graag relatiegeschenken van tarwestro bedrukken? Bij de meeste producten van tarwestro heb je bij ons de mogelijkheid om deze te voorzien van je logo of slogan. Indien je hulp nodig hebt met het kiezen van een bedrukking, kan je altijd contact met ons opnemen. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden voor het bedrukken van tarwestro producten.

Inspiratie per mail ontvangen?

De waardering van greenpremium.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 10 reviews.