Vilt producten

Producten van vilt zijn verkrijgbaar in twee kwaliteiten: wolvilt of synthetisch vilt. Wij bieden je alleen de wolvilten variant aan.

Online offerte aanvragen

Alle 3 resultaten

Merinowol

Voor de vilten artikelen wordt hoogwaardige merinowol gebruikt als basis voor het natuurlijke vilt. Natuurlijk wolvilt heeft een warme, zachte én sympathieke uitstraling.

De producten in deze categorie worden allemaal in Duitsland gemaakt en zijn Oeko-Tex Standaard 100 gecertificeerd. Dit houdt in dat het artikel milieuvriendelijk en mensvriendelijk geproduceerd is. De mensen die het product hebben gemaakt worden dan dus niet blootgesteld aan schadelijke stoffen en werken onder goede arbeidsomstandigheden.

Bedrukken

Onze producten van vilt kunnen op verschillende manieren worden voorzien van je logo of boodschap. Wij adviseren je hier graag in.

Op zoek naar een ander artikel?

Kun je geen product naar wens vinden? Neem dan contact met ons op. Wij bieden meer dan we online kunnen laten zien. Ook is het in samenwerking met jou mogelijk een custom made product te laten maken.

Offerte aanvragen voor vilt producten?

Met onze producten maak je een sterk gebaar. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Binnen één werkdag ontvang je van ons reactie.

Inspiratie per mail ontvangen?

De waardering van greenpremium.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 10 reviews.