Duurzame producten

Ben je op zoek naar duurzame producten? Wij bieden je een uitgebreid assortiment duurzame eco relatiegeschenken aan in onze online catalogus. Hierin vind je onder andere duurzame gadgets, duurzame tassen, duurzame mokken en duurzame USB-sticks.

Op zoek naar een specifieke groep geschenken? Klik dan op één van de categorieën hiernaast.

1–20 van 488 resultaten

Array ( [0] => 2208 [1] => 5503 [2] => 8200 [3] => 6802 )

Op zoek naar een ander relatiegeschenk?

Kun je geen duurzaam product naar wens vinden? Neem dan contact met ons op. Wij bieden meer dan we online kunnen laten zien. Daarnaast is het ook in samenwerking met jou mogelijk een custom made product te laten maken.

Wat zijn duurzame producten?

Duurzaamheid is niet voor iedereen hetzelfde. Voor de één is een product van karton duurzaam, een ander wil een product geproduceerd door middel van zonne- en windenergie. Weer een ander wil alleen eco relatiegeschenken die binnen Europa geproduceerd zijn of alleen geproduceerd zijn van gerecyclede materialen. Wij proberen zoveel mogelijk informatie op onze site te geven met betrekking tot de samenstelling van het product. Mocht je informatie missen, laat het ons dan weten. We zoeken het graag voor je uit!

Bedrukken

Een groot deel van onze eco relatiegeschenken kunnen op verschillende manieren worden voorzien van je logo of boodschap. Over het algemeen geven we bij de producten aan welke personaliserings mogelijkheden er zijn. Laat ons weten wat je op het geschenk gedrukt wil hebben en wij adviseren je graag welke methode het beste is.

Offerte aanvragen voor eco relatiegeschenken?

Wij werken op offerte basis. Dit doen we omdat we het belangrijk vinden persoonlijk contact met je te hebben. Zo kan jij duidelijk aangeven waar je naar op zoek bent en wat je wensen zijn. Wij kunnen daar direct op reageren door de mogelijkheden met je te bespreken, de kosten, minimale oplages etc. Zo krijg je een offerte op maat en niet een offerte die niet helemaal compleet is.

Met duurzame producten maak je een sterk gebaar. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Binnen één werkdag ontvang je van ons reactie.

Inspiratie per mail ontvangen?