Duurzame producten

Ben je op zoek naar duurzame relatiegeschenken om te bedrukken? Wij bieden je een uitgebreid assortiment duurzame eco relatiegeschenken aan in onze online catalogus. Hierin vind je onder andere duurzame gadgets, duurzame tassen, duurzame mokken en duurzame USB-sticks. Neem vooral contact met ons op voor meer informatie: ons assortiment is nog groter dan we online presenteren.

Online offerte aanvragen

1–20 van 518 resultaten

Array ( [0] => 14389 [1] => 6802 [2] => 2208 [3] => 10014 )

Wat zijn duurzame producten?

Duurzaamheid is niet voor iedereen hetzelfde. Voor de één is een product van karton duurzaam, een ander wil een product geproduceerd door middel van zonne- en windenergie. Weer een ander wil alleen duurzame relatiegeschenken die binnen Europa geproduceerd zijn of alleen geproduceerd zijn van gerecyclede materialen.

Kortom: duurzaam kan meerdere betekenissen hebben. Dat je met duurzaamheid bezig bent, vinden wij al fantastisch. We helpen je graag met het uitzoeken van het duurzame relatiegeschenk dat helemaal bij jouw bedrijf past.

Certificering

De meeste duurzame producten beschikken over certificaten. Door middel van certificering kunnen er controles worden uitgevoerd op verschillende vlakken. Zo zijn er certificaten die de productieomstandigheden, kwaliteitscontrole, materiaal en milieueisen controleren.

De meest bekende zijn BSCI, Fair Wear Foundation, Fairtrade, Cradle to Cradle en FSC. We kunnen deze certificaten op aanvraag toesturen, mits ze aanwezig zijn bij het desbetreffende product.

Bedrukken van duurzame relatiegeschenken

Het geven van een duurzaam relatiegeschenk is een effectieve manier om onder de aandacht van je doelgroep te komen. En te blijven; het product is zo geproduceerd dat het een lange levensduur heeft. Nog leuker wordt het als je een duurzaam relatiegeschenk laat bedrukken met je eigen logo of boodschap!

Een groot deel van onze duurzame relatiegeschenken kunnen op verschillende manieren worden voorzien van je logo of boodschap. Over het algemeen geven we bij de producten aan welke manieren van personalisering er mogelijk zijn. Laat ons weten wat je op het geschenk gedrukt wilt hebben en wij adviseren je graag welke methode het beste is.

Vraag een offerte aan

In onze online catalogus staat een groot deel van ons assortiment duurzame relatiegeschenken. Bij elk product staat de prijs, de manier van bedrukken en de minimale afname vermeld.

Wij werken op offerte basis. Dit doen we omdat we het belangrijk vinden persoonlijk contact met je te hebben. En omdat de prijzen van onze duurzame producten nogal kunnen variëren. Dit heeft te maken met onder andere de oplage, verschillende druktechnieken en het kan zijn dat we te maken hebben met een valutakoers. We adviseren graag over de best mogelijke druktechniek die past bij jouw logo, zodat jouw duurzame relatiegeschenk er tip top uit komt te zien.

Online offerte aanvragen

Binnen één werkdag ontvang je van ons reactie.

Op zoek naar een ander relatiegeschenk?

Kun je in onze online catalogus niet het duurzame relatiegeschenk dat bij jouw wensen past vinden? Neem dan contact met ons op. Wij bieden meer dan we online kunnen laten zien. Daarnaast is het in samenwerking met jou mogelijk een custom made product te laten maken. Ook voor het meedenken en sparren over een duurzaam relatiegeschenk ben je bij ons aan het juiste adres.

Neem contact op

Inspiratie per mail ontvangen?

De waardering van greenpremium.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 10 reviews.