Correctbook

Correctbook is een combinatie van een schrift en een whiteboard. Je kan oneindig lang doen met één whiteboard schrift. Nooit meer nieuwe schriften kopen én je helpt een kind in Afrika om naar school te gaan.

Alle 5 resultaten

Help een kind

Door de aankoop van een Correctbook zorg je ervoor dat kinderen in Afrika naar school kunnen gaan. Correctbook wil 1 miljoen kinderen van een Correctbook voorzien in de komende 5 jaar. Op deze manier help je analfabetisme te voorkomen.

Op dit moment zijn er veel kinderen die niet naar school gaan, omdat ze gewoonweg geen schrift hebben om in te schrijven. Zonder schrift betekent dus geen onderwijs. Correctbook doneert een deel van hun omzet aan twee stichtingen. Deze donatie bestaat niet uit geld, maar uit de whitboard notiteboeken. Twee stichtingen zorgen voor de verspreiding in Afrika.

Custom made whiteboard notebook

De uitwisbare notitieblokken zijn volledig in full colour te bedrukken met je logo en in je huisstijl. Dit kan zowel op de voor- en achterkaft. Schrijf oneindig op kantoor en geef dit unieke relatiegeschenk aan je klant of zakelijke relaties.

Formaten en uitvoeringen

Dit uitwisbare notitieboek is in een aantal formaten leverbaar: A4, A5 én A6 formaat. Ze worden standaard geleverd met een sponsje zodat je meteen kan beginnen met gummen. Ook de speciale pen krijg je erbij. Deze kan in het lusje van het whiteboard schrift geschoven worden.

De pagina’s zijn standaard gelinieerd of blanco. Maar ook puntjes, ruitjes en to-do bladeren behoren tot de opties. Vind je dit nog te beperkt? Leef je uit en maak je eigen ontwerp pagina of laat ze door onze ontwerpstudio maken.

Het verhaal achter Correctbook printen we gratis aan de binnenkant van het boek (verschillende ontwerpen). Dat doen we natuurlijk alleen als jij dat wilt!

Bewaar je notities met de app

Wil je je notities bewaren? Dat kan met de speciale Correctbook PDF Scan App. Dit is een online werkomgeving voor het digitaliseren, organiseren en delen van je notities.

Nederlandse productie

De onderdelen van Correctbook worden in NL gemaakt én ze worden in elkaar gezet in Nederland door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De gemiddelde levertijd ligt op 3 weken na goedkeuring van de order.

Afrikaanse productie

Correctbook vond het doneren van alleen hun product in Afrika niet genoeg. Want waarom de boeken verschepen vanuit Nederland? En hoe kunnen kinderen door schrijven als de inkt op is? Ze willen gaan voor duurzame ontwikkelingen in Afrika.

Daarom is er een stop gezet op het verschepen van de Correctbooks vanuit hier, om eerste stappen te zetten naar een verbeterde impact. Per februari 2019 worden de uitwisbare notitieboeken voor Afrika in Afrika geproduceerd.

Daarnaast zijn ze bezig met het ontwikkelen van een “ontwikkelingspakket” met Correctbook schrijfmaterialen, waarmee kinderen vier jaar lang kunnen schrijven. Zo’n pakket bevat één uitwisbaar notitieboek, een pen, een doekje en een inktpot om de pen te kunnen bijvullen.

Mooie stappen in de goede richting! 

Prijs winnend artikel

Dat niet alleen wij enthousiast zijn over dit relatiegeschenk blijkt uit het feit dat er al een aantal prijzen in de wacht gesleept zijn door deze jonge onderneming. Zo ontvingen ze al de Rotterdamse startersprijs, de Sprout onder 25 award én de onderscheiding Promotiegift van het Jaar (2017 én 2018).

Resultaat eind 2019

In 2019 zijn er meer dan 130.000 Correctbooks in de Benelux verkocht en daarmee kunnen 37.500 kinderen uit ontwikkelingsgebieden een jaar lang schrijven. Daarnaast is het natuurlijk geweldige nieuws dat er de komende twee jaar 400.000 kinderen geholpen gaan worden door Correctbook dankzij de postcodeloterij.

Offerte aanvragen uitwisbaar notitieboek

Wil jij ook kijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan door te klikken op één van de Correctbooks hierboven.

Inspiratie per mail ontvangen?

De waardering van greenpremium.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 10 reviews.