Dopper bedrukken

Sinds een paar jaar zijn wij de officiële dealer voor de B2B-markt voor Dopper. De Dopper fles is verkrijgbaar in een aantal kleuren. Deze worden elk jaar aangepast op de vraag van de markt. Er worden met regelmaat nieuwe trend kleuren toegevoegd. Naast de gekleurde Doppers zijn er ook twee varianten van staal verkrijgbaar, de zo genoemde Dopper Steel.

Alle 13 resultaten

Ontstaan Dopper

De oprichter van Dopper, Merijn Everaarts, zag in 2009 een schokkende documentaire over de grote hoeveelheden plastic die in de oceanen drijven. Ook viel hem op dat er enorm veel plastic flesjes voor bronwater dagelijks weggegooid worden. Terwijl het beste drinkwater bij ons gewoon uit de kraan komt!

Hij schreef een ontwerpwedstrijd uit voor  ‘de perfecte herbruikbare fles voor kraanwater’. Dit resulteerde uiteindelijk in het ontwerp van de Dopper. De Dopper is dan ook een echt Dutch Design merk.

“De fles is goed schoon te houden door de unieke vormgeving. Hierdoor kan je hem jarenlang hergebruiken, wel zo duurzaam.”

Op 10 oktober 2010 werden de eerste Doppers verkocht. Deze dag staat ook bekend om de “Dag van de Duurzaamheid”. Sindsdien zijn ze niet meer weg te denken uit ons straatbeeld en is iedereen bekend met deze populaire waterfles.

Dopper fles bedrukken met logo

Wil je graag je zakelijke relaties of werknemers verrassen met een bedrukte Dopper? Dat kan! Vanaf 60 stuks kunnen wij de Dopper bedrukken met je logo of slogan.  Je logo kan op het witte gedeelte gedrukt worden. Dit kan zowel op één zijde als geheel rondom! Het witte gedeelte van de fles is tevens ook te gebruiken als een bekertje. Wil je weten op welke manier we jouw logo het beste op de Dopper kunnen bedrukken? Vraag ons gerust om advies! We ontvangen dan graag je logo per mail zodat we de beste druktechniek kunnen adviseren.

Geschenkverpakking Dopper

Je geeft de Dopper Original of Dopper Steel nog mooier weg in een full colour bedrukte geschenkverpakking. Deze kunnen we geheel voorzien aan 6 kanten van jouw huisstijl of boodschap. Deze kartonnen giftbox kunnen we vanaf 125 stuks produceren. Ze worden standaard ongevouwen en los meegestuurd met de bedrukte Dopper. Indien gewenst kunnen we de handeling voor het verpakken verzorgen zodat ze al kant en klaar geleverd worden en direct uitgedeeld kunnen worden.

Accessoires

Je kan je fles  upgraden met een de speciale Carrier of met de Sport Cap.

Met de Carrier-haak zorg je dat je je fles altijd binnen handbereik hebt. Hang hem aan je tas of rugzak en je hebt er geen omkijken meer naar. De metalen haak geeft de Carrier een stoere look. De donkerblauwe ring zorgt voor een urban uitstraling. De Carrier past op de Dopper Original en de Dopper Steel.

De Sport Cop is makkelijk te combineren met de Dopper Pure White, Pacific Blue of de Blue Lagoon. Zo heb je de ideale bidon in handen voor buitensporten of voor in de gym.

Materiaalgebruik

De gekleurde Doppers worden klimaatneutraal geproduceerd in Emmen (NL). De Dopper Solid Steel en Steel worden verantwoord geproduceerd in China. Hierbij wordt zuinig omgegaan met water en energie.

“De flessen zijn vrij van schadelijke stoffen en giftige weekmakers.”

Het materiaal dat gebruikt wordt voor de fles is PP. De witte beker is van ABS. Deze materialen zijn speciaal gekozen omdat ze 100% recyclebaar zijn en vrij van giftige weekmakers en schadelijke stoffen. De Dopper is vrij van de hormoon verstorende stof BPA.

Cradle to Cradle

Dopper heeft het zilveren Cradle to Cradle certificaat. Wat houdt dit nu in? De belangrijkste redenen voor deze certificering hebben we voor je op een rijtje gezet:

  • Er worden geen giftige of verboden stoffen (zoals Bisfenol A) gebruikt in de fles;
  • De thermoplasten waarvan de fles is gemaakt, zijn 100% recyclebaar;
  • De Dopper wordt klimaatneutraal geproduceerd, waarbij verantwoord wordt omgegaan met water en energie;
  • Oude Doppers kunnen worden ingeleverd bij Dopper of bij speciale plastic recyclepunten;
  • De fles levert een grote bijdrage aan het terugdringen van het wereldwijde plastic probleem;
  • Via de Dopper Foundation wordt een bijdrage geleverd aan drinkwaterprojecten wereldwijd.
  • 5% van de omzet gaat naar de Dopper Foundation.

Je kunt de scorekaart met betrekking tot zilveren certificering hier nalezen.

B-corp

Dopper is aangesloten bij B-corp. Dit is een wereldwijde community van bedrijven die naast winst ook een hoge standaard voor sociale en ecologische impact nastreven. B Corps vormen een krachtig ecosysteem van leiders die elkaar inspireren, verder helpen en business gunnen. In Nederland zijn onder andere de Triodos Bank, Tony’s Chocolonely, Peerby en Fairphone aangesloten bij B-corp.

Missie

Dopper wil graag dat de mensen zich bewuster worden van het milieu. Dat we allemaal actief de hoeveelheid single-use plastic afval verminderen én dat iedereen op deze wereld toegang heeft tot veilig drinkwater.

Inspiratie per mail ontvangen?

De waardering van greenpremium.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 10 reviews.