Duurzame bidons en mokken

In de online catalogus vind je verschillende duurzame bidons, thermosflessen, waterflessen en mokken. Met daarin de steeds populairdere Retulp bottles en Mizu flessen. In deze categorie vind je ook theeglazen, mokken en koffiebekers.

Alle 20 resultaten

Array ( [0] => 14123 [1] => 12511 [2] => 10182 [3] => 13695 )

Materiaal

De duurzame koffie bekers en bidons die wij in ons assortiment voeren zijn gemaakt van verschillende materialen. Hieronder een overzicht met daarbij een korte uitleg.

Bamboe

Bamboe is een zeer snel groeiend gras. Bamboe kan maar liefs een halve meter per dag groeien tot soms wel 20 meter hoog. Ondanks dat het een grassoort is kan het heel goed hout vervangen of aanvullen. Bij het kweken heb je geen insecticiden, kunstmest of pesticiden nodig.

Klik hier voor al onze producten gemaakt van bamboe.

RVS

De bidons en koffie mokken van Mizu en Klean Kanteen zijn gemaakt van een goede kwaliteit roestvrij staal. Aan het gebruik van roestvrij staal zitten een aantal duurzame voordelen.

Bij veel plastic flessen komt er BPA vrij. Dit komt terecht in je drankje. Flessen en bekers van RVS geven geen giftige stoffen af en nemen ook geen geur of smaak op. Door het gebruik van RVS flessen hoef je geen drankjes in plastic flessen meer te kopen, waarmee je behoorlijk wat energie en afval bespaart. RVS flessen gaan heel lang mee. Een krasje of een deukje kan voorkomen, maar de fles zelf zal niet zomaar onbruikbaar worden.

Bioplastic

Het voordeel van bioplastics ten opzichte van conventioneel plastic is dat je bespaard op fossiele grondstoffen, welke schaarser en duurder worden. Bioplastics zijn plastics gemaakt op basis van tarwevezels, bamboevezels, mais, rijstvezels, aardappelzetmeel en bijvoorbeeld suiker.

Gerecycled plastic

Het hergebruiken van plastic zorgt er voor dat je bespaart op nieuwe grondstoffen (aardolie), energie en geld. Het recyclen van materialen zorgt voor minder broeikasgassen. (bron: https://www.milieucentraal.nl/minder-afval/afval-scheiden-nut-en-fabels/)

Cradle 2 Cradle

We hebben een aantal mokken en één isoleerfles in ons assortiment welke geproduceerd zijn volgens het C2C-principe. Na de levensduur van de producten kunnen ze gedemonteerd worden voor gescheiden afvalverwerking en recycling.

Bidons of koffiemokken bedrukken?

Een groot deel van onze duurzame bidons en mokken kunnen op verschillende manieren worden voorzien van je logo of boodschap. Soms is het bijvoorbeeld alleen mogelijk te een bedrukking op de beker aan te brengen. Een andere keer is het alleen mogelijk je logo door middel van een lasergravering aan te brengen. Wij geven je hierover graag advies!

Op zoek naar een andere bidon of mok?

Kun je geen product naar wens vinden? Neem dan contact met ons op. Wij bieden meer dan we online kunnen laten zien. Ook is het in samenwerking met jou mogelijk een custom made drinkproduct te laten maken.

Ben je specifiek op zoek naar een koffiemok to go? Bekijk ze hier.

Offerte aanvragen voor duurzame bidons of mokken?

Met duurzame mokken of bidons maak je een sterk gebaar. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Binnen één werkdag ontvang je van ons reactie.

Inspiratie per mail ontvangen?

De waardering van greenpremium.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 10 reviews.