Duurzame pennen en schrijfwaren

De bedrukte pen is veruit het meest verkochte promotieartikel. Heb je er wel eens bij stil gestaan dat het veel milieuvriendelijker zou zijn wanneer je voor een duurzame pen kiest? Green Premium levert duurzame pennen in allerlei verschillende soorten, kleuren en materialen.

Online offerte aanvragen

1–20 van 47 resultaten

Array ( [0] => 5530 [1] => 1818 [2] => 2208 [3] => 11851 )

Materialen

We hebben in ons grote assortiment duurzame pennen veel uiteenlopende materialen. Pennen van hout, karton, kurk, gerecycled plastic, bamboe of tarwe. Daarnaast hebben we zowel potloden mét als zonder gum. Ook pennen- en potlodensets verpakt in een houten doosje behoren tot de mogelijkheden. Dit zijn mooie items om aan je zakelijke relaties te geven.

Gerecyclede materialen

Het hergebruiken van materialen zorgt er voor dat je bespaart op nieuwe grondstoffen (aardolie), energie en geld. Er zijn veel verschillende materialen waarvan je pennenbody’s kan maken. Zo hebben we pennen en potloden die gemaakt zijn van oude jeans, karton, autobanden, gebruikte drinkpakken, PET flessen en oude CD-hoesjes.

Bamboe

Bamboe is een zeer snel groeiend gras. Bamboe kan maar liefs een halve meter per dag groeien tot soms wel 20 meter hoog. Ondanks dat het een grassoort is kan het heel goed hout vervangen of aanvullen. Bij het kweken heb je geen insecticiden, kunstmest of pesticiden nodig. De body van de pen kan heel goed van bamboe gemaakt worden als vervanger van kunststof.

Hout

Bedrukte pennen met een houten body voeren wij ook in ons assortiment. Bij de pennen staat duidelijk aangegeven of het gebruikte hout FSC gecertificeerd is of uit duurzaam beheerde bossen komt. Een houten pen bedrukken kan. Een lasergravering op de houten body staat echter wat chiquer. Aan jou de keus!

Bioplastics

Het voordeel van bioplastics ten opzichte van conventioneel plastic is dat je bespaard op fossiele grondstoffen, welke schaarser en duurder worden. Bioplastics zijn plastics gemaakt op basis van bamboevezels, mais, rijstvezels, aardappelzetmeel, tarwevezels en bijvoorbeeld suiker.  Pennen met logo gemaakt van bioplastics vind je ook bij ons.

Overige duurzame schrijfwaren

Naast de milieuvriendelijke pennen bieden wij ook andere eco schrijfwaren, zoals markeerstiften en potloden aan in ons assortiment.

Bedrukken pennen en schrijfwaren

Een groot deel van onze pennen en schrijfwaren kunnen op verschillende manieren worden voorzien van je logo of boodschap. Afhankelijk van het materiaal kan je kiezen tussen zeefdruk, tamponprint, digitale print of een lasergravering. Wij adviseren je natuurlijk graag over de beste druktechniek die past bij de door jouw uitgezochte duurzame pennen. Wij hebben jarenlange ervaring met het bedrukken van duurzame pennen en staan je graag te woord.

Op zoek naar een andere duurzame pen?

Kun je geen duurzame pen, potlood of stift naar wens vinden? Neem dan contact met ons op. Wij bieden meer dan we online kunnen laten zien. Ook is het in samenwerking met jou mogelijk een custom made product te laten maken. Wij informeren je uiteraard vrijblijvend over de mogelijkheden.

Offerte voor duurzame pennen of schrijfwaren aanvragen?

Omdat onze prijzen erg afhankelijk zijn van de oplage, druktechniek en soms zelfs van de valutakoers maken we offertes op maat. Op deze manier kunnen wij je ook het beste adviseren over de te gebruiken druktechniek voor het mooiste resultaat.  Daarnaast vinden wij persoonlijk contact belangrijk om zo tot het beste product te komen. Via ons aanvraagformulier kan je duidelijk aangeven waar je naar op zoek bent en wat je wensen zijn. Wij zorgen er voor dat je binnen één werkdag een reactie van ons ontvangt om de mogelijkheden met je te bespreken. Is alle informatie aanwezig, dan sturen wij direct een vrijblijvende offerte op maat naar je op. Bevalt deze je, dan kan je de pennen bestellen bij ons.

Met duurzame pennen en schrijfwaren maak je een sterk gebaar. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Binnen één werkdag ontvang je van ons reactie.

Inspiratie per mail ontvangen?

De waardering van greenpremium.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 10 reviews.