Duurzame pennen en schrijfwaren

De bedrukte pen is veruit het meest verkochte promotieartikel. Heb je er wel eens bij stil gestaan dat het veel milieuvriendelijker zou zijn wanneer je voor een duurzame pen kiest? Green Premium levert duurzame pennen in allerlei verschillende soorten, kleuren en materialen.

1–20 van 87 resultaten

Array ( [0] => 6388 [1] => 1973 [2] => 1818 [3] => 2208 )

Materialen

We hebben in ons grote assortiment duurzame pennen veel uiteenlopende materialen. Pennen van hout, karton, kurk, gerecycled plastic, bamboe, jeans of autobanden. Daarnaast hebben we zowel potloden mét als zonder gum. Ook pennen- en potlodensets verpakt in een houten doosje behoren tot de mogelijkheden. Dit zijn mooie items om aan je zakelijke relaties te geven.

Overige duurzame schrijfwaren

Naast de milieuvriendelijke pennen bieden wij ook andere eco schrijfwaren, zoals markeerstiften en potloden aan in ons assortiment.

Bedrukken pennen en schrijfwaren

Een groot deel van onze pennen en schrijfwaren kunnen op verschillende manieren worden voorzien van je logo of boodschap. Afhankelijk van het materiaal kan je kiezen tussen zeefdruk, tamponprint, digitale print of een lasergravering. Wij adviseren je natuurlijk graag over de beste druktechniek die past bij de door jouw uitgezochte biologische pennen. Wij hebben jarenlange ervaring met het bedrukken van duurzame pennen en staan je graag te woord.

Op zoek naar een andere duurzame pen?

Kun je geen duurzame pen, potlood of stift naar wens vinden? Neem dan contact met ons op. Wij bieden meer dan we online kunnen laten zien. Ook is het in samenwerking met jou mogelijk een custom made product te laten maken. Wij informeren je uiteraard vrijblijvend over de mogelijkheden.

Offerte voor duurzame pennen of schrijfwaren aanvragen?

Omdat onze prijzen erg afhankelijk zijn van de oplage, druktechniek en soms zelfs van de valutakoers maken we offertes op maat. Op deze manier kunnen wij je ook het beste adviseren over de te gebruiken druktechniek voor het mooiste resultaat.  Daarnaast vinden wij persoonlijk contact belangrijk om zo tot het beste product te komen. Via ons aanvraagformulier kan je duidelijk aangeven waar je naar op zoek bent en wat je wensen zijn. Wij zorgen er voor dat je binnen één werkdag een reactie van ons ontvangt om de mogelijkheden met je te bespreken. Is alle informatie aanwezig, dan sturen wij direct een vrijblijvende offerte op maat naar je op.

Met duurzame pennen en schrijfwaren maak je een sterk gebaar. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Binnen één werkdag ontvang je van ons reactie.

Inspiratie per mail ontvangen?