Duurzame pennen en schrijfwaren

De bedrukte pen is veruit het meest verkochte promotieartikel. Heb je er wel eens bij stil gestaan dat het veel milieuvriendelijker zou zijn wanneer je voor een duurzame pen kiest? Green Premium levert duurzame pennen in allerlei verschillende soorten, kleuren en materialen.

1–20 van 85 resultaten

Array ( [0] => 6388 [1] => 1973 [2] => 1818 [3] => 2208 )

Materialen

We hebben in ons grote assortiment pennen van uiteenlopende materialen. Pennen van hout, karton, kurk, gerecycled plastic, bamboe, jeans of autobanden. Daarnaast hebben we zowel potloden mét als zonder gum. Ook pennen- en potlodensets verpakt in een houten doosje behoren tot de mogelijkheden. Dit zijn mooie items om aan je zakelijke relaties te geven.

Overige duurzame schrijfwaren

Naast eco pennen bieden wij ook andere duurzame schrijfwaren, zoals markeerstiften en potloden.

Bedrukken pennen en schrijfwaren

Een groot deel van onze pennen en schrijfwaren kunnen op verschillende manieren worden voorzien van je logo of boodschap. Afhankelijk van het materiaal kan je kiezen tussen zeefdruk, tamponprint, digitale print of een lasergravering. Wij adviseren je hier graag in.

Op zoek naar een andere duurzame pen?

Kun je geen duurzame pen, potlood of stift naar wens vinden? Neem dan contact met ons op. Wij bieden meer dan we online kunnen laten zien. Ook is het in samenwerking met jou mogelijk een custom made product te laten maken.

Offerte voor duurzame pennen of schrijfwaren aanvragen?

Wij werken op offerte basis. Dit doen we omdat we het belangrijk vinden persoonlijk contact met je te hebben. Zo kan jij duidelijk aangeven waar je naar op zoek bent en wat je wensen zijn. Wij kunnen daar direct op reageren door de mogelijkheden met je te bespreken, de kosten, minimale oplages etc. Zo krijg je een offerte op maat en niet een offerte die niet helemaal compleet is.

Met duurzame pennen en schrijfwaren maak je een sterk gebaar. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Binnen één werkdag ontvang je van ons reactie.

Inspiratie per mail ontvangen?