Duurzame powerbanks

Green Premium biedt een ruim assortiment duurzame powerbanks aan. De behuizing van de powerbanks zijn gemaakt van duurzame materialen of de powerbanks kunnen worden opgeladen door middel van zonnecellen.

Online offerte aanvragen

1–20 van 22 resultaten

Array ( [0] => 6430 [1] => 8515 [2] => 8962 [3] => 2211 )

Moderne samenleving

In onze hedendaagse samenleving zijn mobiele apparaten van enorm belang. Al deze apparaten draaien op elektriciteit. Elektriciteitsvoorzieningen in gebouwen zijn natuurlijk een vanzelfsprekendheid. Je mobiel bijna leeg? Je plugt hem in het stopcontact.

Maar wat doe je als je in de middle-of-nowhere bent, je bezig bent met een fietstocht, je een lange wandeling maakt en er even geen stopcontact in de buurt is en de accu van je telefoon is bijna op?

Hoe goed de smartphones en tablets tegenwoordig ook zijn, door veelvuldig gebruik raken de accu’s toch sneller leeg dan gewenst. En dan sta je daar. Hoe handig is het dan om een extra accu bij je te hebben? En om het mooier te maken: hoe handig en is het om een duurzame powerbank bij je te hebben, die je mobiele apparaat weer van de nodige stroom voorziet.

Omdat iedereen met dit probleem te maken heeft, zijn powerbanks een zeer populair relatiegeschenk geschikt voor een zeer brede doelgroep.

Keuze

Bij duurzame powerbanks kan je kiezen uit powerbanks die een omhulsel hebben van natuurlijk materiaal zoals hout of bamboe of powerbanks die zijn voorzien van zonnecellen, (de zogenaamde solar powerbanks) zodat je geen gebruik hoeft te maken van het electriciteitsnetwerk. Aan jou de afweging welke uitvoering het beste bij je bedrijf past.

Capaciteit

Let goed op de vermelde capaciteit. Een gemiddelde smartphone kan opgeladen worden met een powerbank die een capaciteit heeft van 2000 mAh. Bedenk dus goed wat je wil opladen met de powerbanks die je besteld.

Bedrukking

Alle eco powerbanks zijn te voorzien van je logo of slogan. Dit kan, net als bij onze duurzame usb sticks,  met een bedrukking, maar vaak ook door een lasergravering. Een lasergravering zorgt voor een mooie, chique uitstraling van je powerbank. Denk er goed over na wat je wilt uitstralen naar je doelgroep.

Op zoek naar een andere powerbank?

Kun je geen eco powerbank naar wens vinden? Neem dan contact met ons op. Wij bieden meer dan we online kunnen laten zien. Ook is het in samenwerking met jou mogelijk een custom made product te laten maken.

Afval

Powerbanks vallen onder electronica. Zorg er dan ook voor dat als je powerbank het begeeft deze niet in de prullenbak beland. Lever hem, net als je usb sticks, altijd apart in bij het klein chemisch afval. In het op de juiste manier verwerken van deze e-waste zit enorm veel milieuwinst!

Offerte aanvragen voor duurzame powerbanks?

Met onze powerbanks maak je een sterk gebaar. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Binnen één werkdag ontvang je een reactie van ons.

Inspiratie per mail ontvangen?

De waardering van greenpremium.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 10 reviews.