Duurzame tandenborstel met bedrukking

Op zoek naar een duurzame tandenborstel met bedrukking in plaats van de plastic versie? We hebben in ons assortiment twee verschillende materialen waarvan de duurzame tandenborstels zijn gemaakt.

Alle 4 resultaten

Bamboe

We hebben twee bamboe-versies van de duurzame tandenborstel met bedrukking in ons assortiment.

Bamboe heeft een anit-bacteriële gave en een natuurlijke anti-slip eigenschap. Daarnaast groeit bamboe heel erg snel en heeft geen pesticiden of kunstmest nodig.

Maiszetmeel

Naast de bamboe tandenborstels hebben we een duurzame tandenborstel gemaakt van maiszetmeel. Dit is een bioplastic. Het voordeel ten opzichte van regulier plastic is dat er geen aardolie nodig is voor de productie. Aardolie is een grondstof die opraakt. Planten, zoals mais, kun je continue aanplanten. Zij zijn hernieuwbaar.

Wil je meer over dit onderwerp weten kijk dan eens bij Milieucentraal. Zij zetten o.a. de voor-en nadelen uiteen van het gebruik van bioplastics.

Humble Brush

De bamboe tandenborstels van Humble Brush zijn speciaal ontwikkeld met aandacht voor dier, mens en milieu. Door de ergonomische handligging is deze duurzame tandenborstel makkelijk en lekker in gebruik. De Humble Brush gaat net zo lang mee als een ‘normale’ plastic tandenborstel; ca. 3 maanden. De tandenborstel bevat 95% minder plastic dan een gewone tandenborstel.

De Humble Brush is een klein tikkie duurder dan de andere variant in ons assortiment. Dit  komt omdat voor elke tandenborstel die je koopt er één tandenborstel of andere mondzorg wordt geboden aan kinderen in arme gebieden zoals bijvoorbeeld Mozambique. De donaties die op deze manier gedaan worden, worden beheerd door de Humble Smile Foundation. Kijk eens op hun website om te zien welke projecten zij tot nu toe al gerealiseerd hebben.

Duurzame tandenborstel met bedrukking

Zowel de bamboe versie als de tandenborstel van maiszetmeel kan worden voorzien van je logo. Voor de bamboe versies kan dit door middel van een lasergravering. De tandenborstel van maiszetmeel voorzien we van een bedrukking.

Inspiratie per mail ontvangen?

De waardering van greenpremium.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 10 reviews.