Jute tassen bedrukken

Jute tassen bedrukken met je logo is een ideale manier om in te zetten tijdens beurzen, evenementen en om een geschenk in te verpakken. Een bruikbaar en bovenal herkenbaar product wat vaak voor lange periode gebruikt wordt door de ontvanger.

1–20 van 35 resultaten

Array ( [0] => 5791 [1] => 5678 [2] => 1994 [3] => 2347 )

Duurzaamheid jute

Jute wordt ook wel de Golden Fiber genoemd vanwege haar gouden kleur en zijdeachtige glans. Jute is na katoen de meest gebruikte plantaardige vezel in de textielindustrie. Jute wordt voornamelijk geproduceerd in Bangladesh en India. Het telen van jute vereist zeer weinig kunstmest of pesticiden. Iets wat in de reguliere katoenteelt wel veel gebruikt wordt. Daarom is jute een zeer goed en duurzaam alternatief voor conventioneel katoen of nylon.

Jute is CO2 neutraal en biologisch afbreekbaar. Jute kan bovendien in vier tot zes maanden worden geteeld en heeft een hoge opbrengst. Hiermee is het een goede oplossing om de wereldwijde ontbossing tegen te gaan.

Jute vezels

Wat is jute nu eigenlijk? Jute is een zachte, lange en glanzende plantaardige vezel die kan worden gesponnen tot grove en sterke draden. De vezels zijn bruin of gebroken wit en hebben een lengte van één tot vier meter. De jute vezel is afkomstig van de stam van de jute plant. De vezels worden gewonnen door de jute stengels bij elkaar te bundelen en ze onder te dompelen in stromend water. Nadat ze zijn uitgepakt worden de stengels gestript.

Eigenschappen

Naast de genoemde duurzame eigenschappen is jute ook nog eens een zeer sterke grondstof. Hierdoor gaan jute tassen enorm lang mee.

Combinatiemateriaal

Naast de 100% jute tassen is er sinds enige tijd een ander materiaal op de markt: juco. Dit is een combinatie van jute met katoen. Grofweg kan je zeggen dat 70% van de tassen uit jute bestaat, de overige 30% is katoen.

Het voordeel van deze combinatie is dat de stof die hierdoor ontstaat, fijner van structuur is dan puur jute. Hierdoor zal het bedrukken van deze juco tassen weer een geheel andere uitstraling hebben dan een bedrukking op de groffere structuur van de 100% jute tassen. Gedetailleerde ontwerpen zullen beter uit de verf komen op de juco tassen dan op jute tassen. Wij adviseren je hier graag bij.

Ons assortiment

Wij bieden een breed assortiment jute tassen aan. Gebruik de jute tassen ook eens als een geschenkverpakking, goodiebag, strandtas of gewoon als boodschappentas. Ons assortiment bestaat uit jute tassen van veel verschillende formaten, verschillende kleuren en verschillende afwerkingen.

Bedrukken van je logo

Alle jute tassen kunnen worden voorzien van je logo of boodschap. Dit kunnen we doen door middel van een bedrukking in zeefdruk of een transfer. Afhankelijk van de druktechniek kan dit in meerdere kleuren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een full color bedrukking door middel van de transfertechniek op bepaalde jute tassen te drukken. Omdat hier echter wel wat mitsen en maren aan zitten, overleggen we graag met je over de mogelijkheden voor jouw logo.

Vanaf een relatief kleine oplage kunnen wij de tassen bedrukken en leveren. Zo leveren wij bepaalde modellen al vanaf 50 stuks.

Bestelproces

Op het moment dat je een keuze hebt gemaakt welke tas je graag wilt bestellen, krijg je van ons de orderbevestiging en een visual waarop te zien is hoe de bedrukking op de tas wordt gedrukt. Pas als deze is goedgekeurd worden de tassen bedrukt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Mochten er nog aanpassingen gedaan moeten worden m.b.t. het ontwerp, de drukkleur of andere zaken dan doen we dat natuurlijk.

Op zoek naar een andere jute tas?

Kun je niet de juiste jute tas vinden? Neem dan contact met ons op. Wij bieden meer dan we online kunnen laten zien. Ook is het in samenwerking met jou mogelijk een custom made product te laten maken.

Ben je op zoek naar een tas van ander duurzaam materiaal dan jute? Kijk dan eens bij onze categorie duurzame tassen. Hierin vind je onder andere tassen van canvas, gerecycled PET en katoenen tassen van biologisch katoen die we allemaal kunnen voorzien van een bedrukking.

Offerte aanvragen voor jute tassen bedrukken?

Met jute tassen blijf je in beeld bij je doelgroep. Vraag een vrijblijvende offerte aan! Binnen één werkdag ontvang je van ons reactie.

Inspiratie per mail ontvangen?

De waardering van greenpremium.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 10 reviews.