Jute tassen

Jute tassen bedrukken met je logo is een ideale manier om in te zetten tijdens beurzen, evenementen en om een geschenk in te verpakken. Een bruikbaar en bovenal herkenbaar product wat vaak voor lange periode gebruikt wordt door de ontvanger.

1–20 van 42 resultaten

Array ( [0] => 5791 [1] => 5678 [2] => 1994 [3] => 2347 )

Assortiment

Wij bieden een breed assortiment jute tassen aan. Deze jute tassen kunnen allemaal worden voorzien van je logo of boodschap.

Duurzaamheid jute

Jute wordt ook wel de Golden Fiber genoemd vanwege haar gouden kleur en zijdeachtige glans. Jute is na katoen de meest gebruikte plantaardige vezel in de textielindustrie. Jute wordt voornamelijk geproduceerd in Bangladesh en India. Het telen van jute vereist zeer weinig kunstmest of pesticiden. Iets wat in de katoenteelt wel veel gebruikt wordt. Daarom is jute een zeer goed en duurzaam alternatief voor conventioneel katoen of nylon.

Jute is CO2 neutraal en biologisch afbreekbaar. Jute kan bovendien in vier tot zes maanden worden geteeld en heeft een hoge opbrengst. Hiermee is jute een goede oplossing om de wereldwijde ontbossing tegen te gaan.

Op zoek naar een andere jute tas?

Kun je niet de juiste jute tas vinden? Neem dan contact met ons op. Wij bieden meer dan we online kunnen laten zien. Ook is het in samenwerking met jou mogelijk een custom made product te laten maken.

Ben je op zoek naar een tas van ander duurzaam materiaal dan jute? Kijk dan eens bij onze categorie duurzame tassen.

Offerte aanvragen voor jute tassen bedrukken?

Met jute tassen blijf je in beeld bij je doelgroep. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Binnen één werkdag ontvang je van ons reactie.

Inspiratie per mail ontvangen?