Katoenen tassen van biologisch katoen

Katoenen tassen van biologisch katoen zijn een ideaal promotioneel artikel om in te zetten als marketing tool tijdens evenementen, festivals en beurzen. Zeker nu winkeliers geen plastic tassen meer mogen weggeven en iedereen zijn eigen tas meeneemt naar de winkel.

1–20 van 22 resultaten

Array ( [0] => 1954 [1] => 7435 [2] => 7433 [3] => 8233 )

Assortiment katoenen tassen van biologisch katoen

Wij bieden een zo groot mogelijk assortiment duurzame biologisch katoenen tassen aan in verschillende modellen, prijsklassen en kleuren.

Materiaal

Het verbouwen van regulier katoen is zowel schadelijk voor het milieu als voor de werknemers die in de katoenteelt werken. Biologisch katoen wordt verbouwd zonder gebruik te maken van kunstmatige meststoffen of bestrijdingsmiddelen. Ook genetisch gemodificeerde katoenplanten mogen niet gebruikt worden voor gecertificeerd biologisch katoen.

Op zoek naar een andere duurzame tas?

Kun je de juiste katoenen tas niet vinden? Neem dan contact met ons op of kijk eens bij onze overige duurzame tassen. Wij bieden meer dan we online kunnen laten zien. Ook bieden wij naast de voorraad tassen custom made producties aan.

Offerte aanvragen voor katoenen tassen?

Met biologisch katoenen tassen maak je een sterk gebaar. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Binnen één werkdag ontvangt je van ons een reactie.

Inspiratie per mail ontvangen?

De waardering van greenpremium.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 10 reviews.