Snoep met opdruk

Niet alleen onze producten zijn duurzaam. Wij leveren ook duurzaam snoep met een bedrukking! Denk aan biologische fruitwormen, biologische droprollen of gedroogde snacks. Snoepen kan dus ook op een gezondere en duurzamere manier!

Alle 3 resultaten

Samenstelling

Snoep met opdruk is zowel voor kinderen als volwassenen leuk om te krijgen. Door de duurzame gedachte die achter het snoep zit, kun je het met een gerust hart uitdelen. Het grootste deel van ons snoep is zelfs geschikt voor vegetariërs, omdat er geen gelatine in verwerkt zit.

Bedrukking

Ons snoep is op verschillende manieren verpakt en elke verpakking heeft zijn eigen bedrukkingsmogelijkheden. Wij adviseren je graag hoe je logo of boodschap het best tot zijn recht komt.

Op zoek naar ander snoep met opdruk?

Kun je geen snoepsoort naar wens vinden? Neem dan contact met ons op. Wij bieden meer dan we online kunnen laten zien. Ook is het in samenwerking met jou mogelijk een custom made product te laten maken.

Offerte aanvragen?

Met ons snoep maak je een sterk gebaar. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Binnen één werkdag ontvang je van ons reactie.

Inspiratie per mail ontvangen?

De waardering van greenpremium.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 10 reviews.