Solar powerbanks

Green Premium biedt een ruim assortiment solar powerbanks aan. Door deze te gebruiken in plaats van reguliere powerbanks hoef je geen gebruik te maken van het electriciteitsnetwerk.

Alle 9 resultaten

Array ( [0] => 2209 [1] => 2211 [2] => 6430 [3] => 10270 )

Dubbele zekerheid

Een powerbank helpt je als je tablet of telefoon leeg is en je even geen stopcontact in de buurt kan vinden. Dat is natuurlijk een ideaal, geruststellend gegeven. Maar wat nu als je powerbank leeg is?

Dan had je graag een solar powerbank bij je willen hebben. Solar powerbanks laden zich op door met zonnecellen het zonlicht om te zetten. Je hebt dus helemaal geen elektriciteit uit de energiecentrale meer nodig!

Natuurlijk kan je de solar powerbank ook gewoon thuis gebruiken. Kijk maar eens naar het filmpje hieronder. Dit is een demonstratie van de Port mobiele oplader.

Capaciteit

Let goed op de vermelde capaciteit. Om een gemiddelde smartphone op te laden heb je een powerbank met een capaciteit van 2000 mAh nodig. Bedenk dus goed wat je wil opladen met de powerbanks die je besteld. Mocht je geen idee hebben welke capaciteit handig is voor jou; vraag ons gerust, we adviseren je graag!

Solar powerbanks bedrukken

Omdat bijna iedereen tegenwoordig een smartphone of tablet bezit, zijn solar powerbanks een zeer gewaardeerd relatiegeschenk. Zorg dat je zakelijke relaties of klanten je niet vergeten door op een subtiele manier je logo op de powerbank te bedrukken. Dit verzorgen we graag voor je.

Lever je logo of slogan aan en wij maken een digitaal ontwerp voor je. Zo kan je zien of het ontwerp naar je zin is. Bij goedkeuring zetten we de productie in gang.

Meer informatie over solar powerbanks?

Heb je nog vragen over duurzame solar powerbanks bedrukken of ben je op zoek naar een ander duurzaam relatiegeschenk? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Op zoek naar een andere powerbank?

Kan je niet de juiste powerbank vinden voor je bedrijf. Kijk dan eens bij de categorie duurzame powerbanks. Hierin vind je, naast de solar powerbanks, opladers met een duurzame behuizing.

Ben je op zoek naar een ander solar product? Kijk dan eens in de categorie solar producten.

Inspiratie per mail ontvangen?

De waardering van greenpremium.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 10 reviews.