Thuiswerkartikelen bedrukken

Met onze thuiswerkartikelen ben je altijd goed voorbereid en heb je je benodigde spullen bij de hand. Wij hebben een breed aanbod in kantoorartikelen die het thuiswerken comfortabeler maken. Op deze pagina lees je hoe wij thuiswerkartikelen bedrukken, zoals notitieboekjes, bureausets en Correctbooks.

Online offerte aanvragen

1–20 van 95 resultaten

Toch nog thuis aan het werk?

Thuiswerken heeft zo zijn voor- en nadelen. Misschien herken je het wel en zit jij ook met je laptop achter de eettafel te werken. Het kan natuurlijk makkelijk zijn als je gewoon aan de keukentafel aan het werk kan. sommigen ondervinden toch ongemakken bij het werken vanuit huis. Zo kan je sneller afgeleid zijn, of te weinig ruimte hebben voor je spullen. Om je een handje te helpen hebben wij speciaal voor jou de handigste thuiswerkartikelen uitgezocht.

Creëer thuis je ideale werkplek

Om het thuiswerken zo ideaal mogelijk te maken creëer je met behulp van onze thuiswerkproducten de ideale werkplek.
Zo zorgen onze Ogreen plantjes voor een schone lucht binnen. Deze planten zijn bewezen effectief en zuiveren de lucht tot wel 30 keer beter dan ander soort planten. Een goede basis voor een goede concentratie.
Voor de medewerkers kan het onoverzichtelijk zijn om alle notities op hetzelfde kladblok te schrijven. Met onze notitieblokken kan iedereen altijd geordend te werk gaan. Wij hebben notitieboeken in diverse kleuren. Hierdoor kunnen verschillende taken makkelijker uit elkaar worden gehouden. Toch liever één notitieblok? Met een Correctbook kunnen notities altijd uit worden gewist met het uitwisdoekje in de meegeleverde fineliner.
Met onze duurzame speaker kan je tijdens het werk luisteren naar je favoriete muziek of radiostation.

Stel een thuiswerkpakket samen

Bij ons is het mogelijk om een pakket samen te stellen naar wens. Bundel de bestaande producten die jij handig vindt samen en maak het werken vanuit huis gemakkelijker. Het geheel kunnen we in eigen huisstijl verpakken en leveren we af bij de medewerker aan huis. Bekijk onze blog over de impact van een gepersonaliseerd geschenk.

Thuiswerkartikelen bedrukken

We kunnen de thuiswerkartikelen voorzien van een bedrukking op verschillende manieren. Afhankelijk van het materiaal zijn er meerdere druktechnieken mogelijk. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste druktechniek? Wij staan je graag te woord.

Op zoek naar iets anders?

Kun je geen product naar wens vinden? Neem dan contact met ons op. We bieden meer aan dan we kunnen laten zien.

Inspiratie per mail ontvangen?

De waardering van greenpremium.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 10 reviews.