Salvage

De Salvage collectie is een jonge collectie kleding en tassen die zijn gemaakt van 100% gerecycleerde materialen! De Salvage collectie maakt van afval nieuwe, inspirerende en stijlvolle artikelen.

Alle 9 resultaten

Productieproces

Het productieproces voor Salvage ziet er als volgt uit:

    • Er worden reststoffen verzameld van biologische textielproductie. Deze worden versnipperd waarna er nieuwe zachte katoenvezels van worden gemaakt.
    • Vervolgens worden er vezels van gerecycleerde PET-flessen aan toegevoegd waardoor er een mix van katoen en polyester ontstaat.
    • Hiervan worden fijne draden gesponnen waarvan nieuwe stoffen worden geweven.
    • Van deze stoffen worden kwalitatief hoogwaardige dames- en heren T-shirts, duurzame sweaters en draagtassen geproduceerd.

Het volledige productieproces is gecertificeerd en de productie vindt plaats in fabrieken die worden gecontroleerd door de Fair Wear Foundation op eerlijke productie omstandigheden. Zo hebben wij een modieuze duurzame gerecycleerde collectie gecreëerd om trots op te zijn! Salvage is het ultieme bewijs dat duurzaam ook hip kan zijn!

Natuurlijk is de Salvage collectie uitermate geschikt om te bedrukken met het logo van jouw bedrijf, organisatie of evenement.

Inspiratie per mail ontvangen?