De impact van een gepersonaliseerd geschenk

Tijdens de coronacrisis heeft een groot deel van de bevolking thuis moeten werken. Een periode waar we allemaal aan hebben moeten wennen, met een hoop veranderingen. Met een gepersonaliseerd relatiegeschenk laat je een blijk van waardering zien aan alle mensen waarmee je werkt. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden om producten te voorzien van logo en naam.

Thuis aan het werk? Dan herken je deze ongemakken vast

Iedereen komt zijn of haar werkdagen tijdens de coronacrisis op een andere manier door dan voorheen. Als je noodgedwongen thuis moet werken betekent dat automatisch ook minder persoonlijk contact. Motiveer je collega’s met een origineel en bovenal praktisch cadeau, waarmee het thuiswerken soepeler verloopt.

Om toch in verbinding te blijven met je collega’s is videobellen de oplossing. Niet altijd even handig als je met meerdere personen in één ruimte verblijft thuis. Een draadloze bamboe koptelefoon biedt de oplossing. Ongestoord videobellen zonder dat een ander je gesprekspartner kan horen.

Batterij bijna leeg… Niet zo gek na alle telefoontjes met collega’s, klanten of leveranciers. Een draadloze oplader met muismat zorgt ervoor dat je je telefoon overal kan opladen zonder dat je aan het stroomnet gekoppeld zit en je muis op alle ondergronden goed werkt.

Bekijk hier de oplader muismat online

Veilig terug naar je werkplek

Langzaam druppelen de werknemers weer binnen op kantoor. Corona maatregelen zijn nodig om besmetting te voorkomen. Een mok, notitieboek en pen met je naam zorgt ervoor dat je niet onnodig aan andermans spullen hoeft te komen en je daarmee de kans op besmetting vergroot. Doordat de producten voorzien zijn van een naam voorkom je deze verwarring en verras je de ontvanger met een ‘origineel en uniek’ cadeau.

Hiernaast zijn de artikelen voor op kantoor niet alleen een persoonlijk cadeau aan de mensen waarmee je bijvoorbeeld vaak aan het werk bent, het zorgt er ook voor dat je alle benodigde spullen bij de hand hebt.

Duurzame relatiegeschenken met eigen naam bedrukken

Met deze relatiegeschenken maak je de persoonlijke verbinding op het werk. Zo kan je alle namen van je collega’s laten bedrukken op een pen of beker. Een naam bedrukken op een product is met de komst van de digitale print- en lasermachine heel eenvoudig geworden. We kunnen zelfs grote aantallen in korte tijd produceren.

Bij een lasergravure wordt de vorm van het logo of je naam ingebrand in het materiaal en komt de onderliggende kleur naar boven. Dit is een subtiele manier om je logo ton-sur-ton toe te voegen aan het product. Met een digitale print kunnen we de producten voorzien van alle verschillende kleuren. Zo heb je je persoonlijke relatiegeschenk met logo altijd in kleur naar keuze.

Wij kunnen het geschenk in een met huisstijl bedrukte sleeve of verpakking produceren en er een persoonlijke brief of notitie bijvoegen. De logistieke zorg nemen we indien gewenst voor je uit handen. We leveren de geschenken individueel bij de thuiswerkers aan huis af.

Ook kunnen wij mondkapjes voorzien van een bedrukking of logo. Deze zijn online te bestellen via onze website Groothandel-Mondkapjes.nl.

Inspiratie per mail ontvangen?

De waardering van greenpremium.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 10 reviews.