Over Green Premium

Green Premium is onderdeel van P&P Projects uit Groningen.

P&P Projects is er van overtuigd dat de branche van promotionele producten en promotioneel textiel langzaam maar zeker aan het veranderen is. De tijd dat er allemaal nutteloze dingen worden weggegeven die meteen in de prullenbak belanden is voorbij. Geschenken moeten nuttig, functioneel, van hoge kwaliteit en ook duurzaam zijn.

Ze moeten goed aansluiten bij de missie en visie van het bedrijf dat ze weggeeft. Steeds vaker wordt duurzaamheid verankerd in dergelijke missies. P&P loopt op dit gebied voorop in de branche en wij blijven deze positie met onze huidige strategie en visie continu nastreven.

Dit doen we door enerzijds zoveel mogelijk duurzame producten te verkopen. Maar, ook als organisatie laten wij zien dat we waarde hechten aan duurzaamheid en dat we zelf ook actief met duurzaamheid bezig zijn. Ons motto is:

Practice what you preach

Missie

P&P streeft er naar om middels een goed advies functionele en creatieve promotionele producten te leveren aan haar klanten. Producten van goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

De klant staat bij ons centraal en wij streven naar een langdurige samenwerking met onze klanten. Wij geloven in expertise, service en betrouwbaarheid.

P&P probeert daarnaast steeds duurzamer te werken als organisatie en streeft er naar om een steeds groter deel van haar omzet te behalen door de verkoop duurzame producten.

Visie

We geloven dat functionele en kwalitatieve producten die gemaakt zijn van, of door, duurzame productietechnieken- en methoden de toekomst van onze branche zijn. Bovendien denken we dat het veel leuker is om een duurzaam product met een goed verhaal weg te geven.

Duurzaamheid vertaalt zich niet alleen in de producten die wij verkopen maar ook als organisatie proberen wij steeds duurzamer te werken.

Wat wij zelf aan duurzaamheid doen

Wat we zelf doen hebben we samengevat en lees je hier.

Inspiratie per mail ontvangen?

De waardering van greenpremium.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 10 reviews.