Badjas van biologisch katoen

Sublieme zachtheid zorgt voor warmte

Wat is er lekkerder dan ’s ochtends je bed uit te stappen, je badjas aan te doen om vervolgens een kopje koffie te zetten? Een vraag waar je misschien niet zo 1,2,3 een antwoord op weet, want dit klinkt best aantrekkelijk. Wij zullen je een handje helpen: het wordt nog lekkerder als je een badjas van biologisch katoen kan aantrekken. Waarom? Dat lees je hieronder.

katoenplant

Waarom biologisch katoen?

Zoals je de meeste van jullie weten wordt er tijdens de teelt van biologisch katoen geen gebruik gemaakt van chemicaliën die schadelijk zijn voor de landarbeiders en het milieu. De grond waar de katoen geteeld wordt, wordt op natuurlijke wijze bemest (geen kunstmest), schade aan gewassen wordt tegengewerkt met plaagbestrijdende insecten, onkruid wordt gewied met schoffels, tractoren en met de hand. De planten die gebruikt worden mogen niet genetisch gemodificeerd zijn. Met andere woorden: kunstmatige acties horen niet thuis in de biologische teelt.

Modellen badjas

Op dit moment hebben wij twee modellen in ons assortiment: badjas Walki en Badjas Hoody. Beiden zijn geschikt voor zowel dames als heren.

Badjas Hoody

badjas Hoody 1

Badjas Hoody is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De productie is OEKO-Tex gecertificeerd. De badjas is gemaakt van biologisch geteeld Turks katoen (400 grams). Deze katoen staat bekend als de beste katoensoort ter wereld. Dit heeft te maken met de lange draden die ervan gesponnen worden. De badjas valt lekker ruim en heeft een ruimvallende capuchon om extra diep in weg te kruipen. Deze badjas van biokatoen is niet alleen in wit leverbaar, maar ook verkrijgbaar in blauw, grijs, groen en rood. De maatverdeling is XS, S/M en L/XL.

Badjas Walki

Badjas Walki

Badjas Walki is een klassiek model badjas zonder capuchon met twee zakken. Net als de badjas Hoody is deze OEKO-tex gecertificeerd. Daarnaast beschikt deze badjas ook over het GOTS-certificaat. Badjas Walki is alleen leverbaar in wit in de maten M t/m XXL.

Je logo op de badjas

Wil jij graag je zakelijke relaties of personeel verrassen met een badjas van biokatoen? Dan ben je bij ons op het juiste adres. We borduren je logo graag op voor of achterzijde. Wil je op elke badjas een andere naam? Geen probleem! Lever ons de namen aan en wij gaan ermee aan de slag.

Wat is er fijner dan rondlopen in je badjas? Een extra zachte badjas van biokatoen! 

Bekijk de badjassen en vraag eenvoudig je offerte aan

Inspiratie per mail ontvangen?

De waardering van greenpremium.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 10 reviews.