Correctbook blijft zich verbeteren

Hét whiteboard schrift met een sociale missie

Het overkomt je tijdens vergaderingen, verkoopgesprekken of interviews: ongemerkt schrijf je meer blaadjes vol dan je van te voren dacht. Terug achter je bureau tik je de belangrijkste zaken over om vervolgens de volgekladde blaadjes te laten verdwijnen in de prullenbak. In het beste geval in de papierbak. Zonde van het papiergebruik en geheel onnodig! Er is nu namelijk Correctbook. Lees hieronder hoe dit unieke whiteboard schrift werkt en hoe dit merk haar sociale missie vervult.

Hoe werkt een Correctbook?

Met de speciale marker maak je je aantekeningen in dit populaire whiteboard schrift. De inkt van de marker kan je, na het verwerken van je aantekeningen, wegpoetsen Voordat je begint met wissen typ je je gemaakte aantekeningen over of kan je ze scannen met de speciale app. Gemak dient de mens!

Mét wisdoekje nu nog handiger

Ontving je eerst nog een los sponsje bij je Correctbook, nu krijg je een microvezel doekje om je gemaakte aantekeningen uit te wissen. Er is afscheid genomen van de sponsjes, omdat deze niet oneindig bruikbaar zijn. Na verloop van tijd moet je deze weggooien omdat ze helemaal vies werden. Het microvezel doekje kan je gewoon in de wasmachine stoppen voor oneindig gebruik. Zo zie je; Correctbook blijft zichzelf verduurzamen.

 

Sociale missie Correctbook

De missie van Correctbook is om 2 miljoen kinderen in Afrika aan het schrijven, rekenen en tekenen te krijgen. Deze kinderen hebben vaak geen geld om schriften voor school te kopen. Voor elk verkocht schrift hier, wordt er een schrift in Afrika gedoneerd. Op deze manier kunnen de kinderen naar school en oneindig oefenen met schrijven, rekenen en tekenen.

Sociale werkplaats

De Correctbooks worden in Nederland in een sociale werkplaats geproduceerd. Hier werken mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. De Correctbooks die in Afrika uitgedeeld worden, worden in Afrika geproduceerd. Dit zorgt ter plekke voor extra arbeidsplaatsen.

Personaliseren

De schriften van Correctbook worden aan de buitenzijde geheel gepersonaliseerd naar jouw ontwerp. Omdat er gebruik gemaakt wordt van digitale print kan de kaft all-over geprint worden. De binnenzijde van het Correctbook is ook te customizen. Kies voor blanco of gelinieerde pagina’s of een combinatie hiervan.

Ontwerpen

Vind je het lastig om een eigen ontwerp voor je eigen Correctbook aan te leveren? Geen nood! Onze ontwerper maakt graag in overleg met jou een ontwerp voor je.

Ga hier direct naar onze complete collectie Correctbook

Inspiratie per mail ontvangen?

De waardering van greenpremium.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 10 reviews.