Duurzame festival gadgets bedrukken

Het is je misschien wel opgevallen dat steeds meer festivals oog hebben voor duurzaamheid. Van biologische foodtrucs tot duurzame festival gadgets, er is inmiddels een ruim assortiment aan duurzame merchandise verkrijgbaar.

Klanten met duurzame festival gadgets

Al jarenlang ontwikkelen én produceren we voor een groot aantal goede doelen, muziekbands en festivals de merchandise. Jaarlijks worden de Pinkpophoedjes voor Amnesty International bij ons besteld, net als de merchandise en kleding voor het Noorderzon festival in Groningen.

Wat zoek jij?

Ben je dus op zoek naar duurzame festival gadgets en duurzame merchandise die opvallen bij evenementen en festivals? Wij helpen je graag verder. Hieronder vind je een kleine greep uit het assortiment dat we kunnen bieden. Uiteraard is er veel mogelijk en kunnen we naar jouw wens ook custom made produceren in eigen huisstijl. Omdat dit proces wat langer duurt en vaak helemaal op maat gemaakt wordt is het dus handig om hier op tijd over na te denken. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en ideeën voor jou.

Wil je ideeën en inspiratie op doen? Bekijk dan de merchandise artikelen die bedrukt kunnen worden op onze andere website P&P Projects . Hier vind je onder andere festival hoedjes, trucker caps, zonnebrillen, poncho’s én het populaire 3FM festivalmatje dat al jaren door ons geproduceerd wordt. We zoeken graag naar duurzame alternatieven voor je.

Advies en hulp bij het vinden van hét festival item?

Wil je graag weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op zodat we mee kunnen denken en samen op zoek kunnen gaan naar hét perfecte festival item dat past bij jou. Je festival gadget kunnen we ook voorzien van een bedrukking. Afhankelijk van het product, de aantallen en het te bedrukken logo adviseren we je graag over de mogelijkheden.

Wil je op de hoogte gehouden worden via de e-mail? Dat kan, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over duurzame gadgets in je mailbox.

Inspiratie per mail ontvangen?

De waardering van greenpremium.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 10 reviews.