Duurzame muts met je logo

Het is nog maar september, maar voordat je het weet valt de sneeuw alweer uit de lucht en waait de koude wind weer om je oren. De tijd om je goed in te pakken staat weer voor de deur!

Wist je dat we een leuk assortiment duurzame mutsen voor je hebben? We lichten er een paar voor je uit.

Bekijk hier onze complete collectie duurzame mutsen en sjaals

Neutral® Classic Beanie

duurzame muts - voorbeeld: Neutral classic beanie voor in blog

Neutral® heeft een 3-tal mutsen in hun collectie zitten: twee gebreide beanies en één muts van jerseystof. De Classic Beanie is één van de gebreide versies. Het is een 1 x 1 rib beanie gemaakt van 100% biologisch fairtrade katoen. Een lekkere warme duurzame muts!

Neutral® is een zeer sympathiek merk. Hun kleding mag een groot aantal verschillende certificaten dragen:

  • GOTS

Het doel van GOTS is om ervoor te zorgen dat het textiel wordt gemaakt van ruwe organische materialen met behulp van milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde methoden.

  • Fairtrade

Dit label geeft de garantie dat het katoen in het product is gecertificeerd in overeenstemming met de internationale Fairtrade-normen

  • EU Ecolabel

Dit is het officiële EU-label voor groenere producten. Producten met een milieukeur hebben een relatief bescheiden invloed op lucht, water, bodem, kwaliteit, verbruik van natuurlijke hulpbronnen, opwarming van de aarde en biodiversiteit. Producten moeten strenge tests doorstaan. Het label mag alleen gebruikt worden door de best presterende producten.

  • SA8000

SA8000 meet de prestaties van bedrijven op acht belangrijke gebieden: kinderarbeid, dwangarbeid, gezondheid en veiligheid, vrije associatie en collectieve onderhandelingen, discriminatie, disciplinaire praktijken, werktijden en compensatie.

  • NEUTRAL® RESPONSIBILITY

Hernieuwbare energie maakt de productie van Neutral® mogelijk. Op die manier draagt ​​Neutral®-kleding bij aan schonere omgevingen en tegen klimaatverandering. In tijden van overschot wordt energie die niet nodig is voor productie geleid naar op lokale netwerken.

  • Oeko-Tex

Oeko-Tex evalueert en screent op schadelijke stoffen die aanwezig zijn in verwerkt textiel en die bedoeld zijn om in contact te komen met consumenten

Al deze certificaten zijn jouw garantie dat Neutral®-producten worden gefabriceerd volgens de hoogste sociale, ethische en internationale milieunormen.

Neutral® Hat

duurzame muts - voorbeeld: Neutral hat

Een muts die ideaal om te dragen is tijdens het sporten in de wat koudere periodes.  Gemaakt van 100% biologisch Fairtrade katoen beschermd deze muts je tegen de eerste kou.

Volledige collectie

Naast deze drie uitgelichte modellen hebben we nog een aantal andere duurzame mutsen in de collectie. We voorzien de mutsen graag voor je van een logo of slogan. In verband met het materiaal adviseren we graag wat de beste methode hiervoor is.

Ga hier naar onze complete collectie duurzame mutsen en sjaals

Inspiratie per mail ontvangen?

De waardering van greenpremium.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 10 reviews.