Duurzame rietjes bedrukken

In 2016 verplichtte de Europese Unie alle lidstaten om het gebruik van plastic draagtasjes terug te dringen. In 2018 is er besloten door de EU dat er ook een einde moet komen aan wegwerpplastic zoals rietjes.

Er moet dus overgestapt worden naar duurzame rietjes. Welke soorten hebben wij in ons assortiment?

Ga hier direct naar onze collectie rietjes of lees verder.

duurzame rietjes bedrukken

RVS rietjes

De rvs rietjes van Klean Kanteen zijn van super kwaliteit. De steel is van rvs, het drinkstukje is van siliconen. De rvs rietjes kunnen gepersonaliseerd worden door middel van een lasergravering. Dit geeft een solide uitstraling aan je bedrijf.

RVS rietjes bedrukken is niet mogelijk in verband met het RVS materiaal.

Klean Kanteen heeft een naam hoog te houden. Zij dromen van een wereld zonder wegwerpverpakkingen. Ze maken producten die een leven lang mee moeten gaan. Voor Klean Kanteen zijn twee zaken van belang: jouw gezondheid en het milieu. De producten van Klean Kanteen zijn niet goedkoop, echter zijn ze kwalitatief zeer goed.

Rietjes van stro

Naast de RVS rietjes bieden we 100% natuurlijke rietjes van stro aan. Geen plastic, geen bioplastics – gewoon een echt rietje! De rietjes zijn standaard per 15 stuks verpakt in een stevige, papieren enveloppe. Vanaf 250 stuks bestaat er de optie de rietjes in een eigen verpakking te verpakken.

Elk rietje is met de hand gesneden tot 20 centimeter lang. Omdat dit een 100% natuurproduct is verschillen de rietjes in diameter.

Vanaf 500 stuks is het mogelijk de rietjes te leveren in bulk verpakking. Wel zo makkelijk als je ze gebruikt in de horeca. Bij bulk verpakking heb je niet de mogelijkheid tot personalisering.

Duurzame rietjes; iets voor jouw organisatie?

Ben je op zoek voor je horeca-zaak, festival of evenement naar deze rietjes? Neem dan gerust contact met ons op. We informeren je graag over de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Inspiratie per mail ontvangen?