Duurzame rietjes bedrukken

In 2016 verplichtte de Europese Unie alle lidstaten om het gebruik van plastic draagtasjes terug te dringen. In 2018 is er besloten door de EU dat er ook een einde moet komen aan wegwerpplastic zoals rietjes.

Er moet dus overgestapt worden naar duurzame rietjes. Welke soorten hebben wij in ons assortiment?

Ga hier direct naar onze collectie rietjes of lees verder.

duurzame rietjes bedrukken

RVS rietjes

De rvs rietjes van Klean Kanteen zijn van super kwaliteit. De steel is van rvs, het drinkstukje is van siliconen. De rvs rietjes kunnen gepersonaliseerd worden door middel van een lasergravering. Dit geeft een solide uitstraling aan je bedrijf.

RVS rietjes bedrukken is niet mogelijk in verband met het RVS materiaal.

Klean Kanteen heeft een naam hoog te houden. Zij dromen van een wereld zonder wegwerpverpakkingen. Ze maken producten die een leven lang mee moeten gaan. Voor Klean Kanteen zijn twee zaken van belang: jouw gezondheid en het milieu. De producten van Klean Kanteen zijn niet goedkoop, echter zijn ze kwalitatief zeer goed.

Rietjes van bamboe

Van 100% natuurlijk materiaal zijn onze bamboe rietjes. De bamboe rietjes kunnen na gebruik in de afwasmachine en gaan natuurlijk meerdere slurpsessies mee. We hebben twee verschillende setjes: één met twee bamboe rietjes en één met zes rietjes. Beide sets worden geleverd inclusief schoonmaakborsteltje en pouch. Op de pouch drukken we graag je logo.

bamboe rietjes

Rietjes van stro

Naast de RVS en bamboe rietjes bieden we 100% natuurlijke rietjes van stro aan. Geen plastic, geen bioplastics – gewoon een echt rietje! De rietjes zijn standaard per 15 stuks verpakt in een stevige, papieren enveloppe. Vanaf 250 stuks bestaat er de optie de rietjes in een eigen verpakking te verpakken.

Elk rietje is met de hand gesneden tot 20 centimeter lang. Omdat dit een 100% natuurproduct is verschillen de rietjes in diameter.

Vanaf 500 stuks is het mogelijk de rietjes te leveren in bulk verpakking. Wel zo makkelijk als je ze gebruikt in de horeca. Bij bulk verpakking heb je niet de mogelijkheid tot personalisering.

Rietjes van pasta

slider pasta rietjes

Ja, je leest het goed, ook rietjes van pasta zijn een hele goede optie. Deze rietjes gemaakt van tarwe en water kunnen na gebruik gewoon bij het groen afval. Je vraagt je vast af of de rietjes snel slap worden bij gebruik. Het is antwoord is gelukkig nee. De pasta rietjes blijven minimaal 1 uur goed in je drankje. Ook zijn ze smaakloos waardoor je gasten relaxed kunnen genieten van hun drankje.

Duurzame rietjes; iets voor jouw organisatie?

Ben je op zoek voor je horeca-zaak, festival of evenement naar deze rietjes? Neem dan gerust contact met ons op. We informeren je graag over de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Inspiratie per mail ontvangen?

De waardering van greenpremium.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 10 reviews.