Duurzame tandenborstels

Hoe leuk is het om een hippe, duurzame tandenborstel weg te geven of om te ontvangen? Verpakt in een verpakking van gerecycled plastic of een kartonnen doosje maak je én een statement én je geeft iets weg wat langere tijd onder de aandacht blijft.

Bekijk hier de collectie tandenborstels of lees verder.

duurzame tandenborstels

Wij hebben drie verschillende duurzame tandenborstels van bamboe in ons assortiment.

Bamboe

bamboe tandenborstel 1

Bamboe heeft een anti-bacteriële eigenschap en een natuurlijke anti-slip eigenschap. Dit poetst natuurlijk fijn. Tevens zijn er geen pesticiden of kunstmest nodig bij de teelt van bamboe en groeit dit gewas ook nog eens heel snel. In ons assortiment een hebben we een tandenborstel van Humble Brush inclusief een tandpasta tube. Daarnaast hebben we nog een kleurloze bamboe tandenborstel en bamboe tandenborstels met vrolijk gekleurde haren.

Goed doel

De tandenborstels van Humble Brush zijn speciaal ontwikkeld met aandacht voor dier, mens en milieu. De ergonomische vorm die de tandenborstel heeft zorgt voor veel poetsplezier. De Humble Brush gaat net zo lang mee als een ‘normale’ plastic tandenborstel; ca. 3 maanden. De bamboe tandenborstel bevat 95% minder plastic dan een gewone tandenborstel.

Met de bamboe Humble Brush ben je duurder uit dan met de andere bamboe variant in ons assortiment. Dit  komt omdat voor elke tandenborstel die er verkocht wordt er één tandenborstel of andere mondzorg wordt geboden aan kinderen in arme gebieden zoals bijvoorbeeld in Sri Lanka. De donaties die op deze manier gedaan worden, worden beheerd door de Humble Smile Foundation. Kijk eens op hun website om te zien welke projecten zij tot nu toe al gerealiseerd hebben.

Duurzame tandenborstels met logo

Ons hele assortiment borstels kan worden voorzien van jouw bedrijfslogo of slogan. Voor de bamboe borstels zal dit gedaan worden door middel van een lasergravering. Bij de tandenborstel van bioplastic is zal dit zijn met bedrukking.

Inspiratie per mail ontvangen?

De waardering van greenpremium.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 10 reviews.