Little Sun lamp

Zonnekracht voor iedereen!

Na een dag wandelen, cultuur snuiven of zwemmen, kom je terug op de camping. Het begint al te schemeren. Gelukkig heeft de Little Sun Original de hele dag buiten gelegen. Dit is hét moment om hem op de laagste dimstand in te schakelen voor een sfeervol lichtje. Lees verder voor het verhaal achter de Little Sun lamp en bekijk welke mooie solar producten van dit initiatief leverbaar zijn.

Little Sun in het kort

Het elektriciteitsprobleem

Little Sun richt zich op de bevolking in de sub-Sahara. Dit zijn de landen ten zuiden van de Sahara. De meer dan 600 miljoen mensen (bron: PBL) die hier wonen, zijn niet aangesloten op het elektriciteitsnet. Dit houdt in dat mensen afhankelijk zijn van verlichting op bijvoorbeeld kerosine. Dit is niet alleen slecht voor je gezondheid, er ontstaan ook branden door omvallende lampen.

De missie van Little Sun

Little Sun streeft ernaar dat er veilige, betaalbare, schone energie beschikbaar komt in de sub-Sahara. Elk Little Sun product dat verkocht wordt, zorgt ervoor dat er een Little Sun lamp beschikbaar komt in dit gebied. Deze wordt dan niet weggeven, maar tegen een lokale, acceptabele prijs aangeboden.

Er is meer

Daarnaast helpt de organisatie plaatselijke gemeenschappen. Zo worden ondernemers getraind om een gezonde business op te bouwen wat weer zorgt voor meer werkgelegenheid ter plekke. In 2017 is de Little Sun Foundation opgericht. Zij richten zich o.a. op het ontwikkelen van onderwijsprogramma’s en het verbeteren van de leefomstandigheden in vluchtelingenkampen.

Hippe solar producten

Little Sun heeft drie verschillende solar producten in het assortiment. Allemaal zijn ze mooi vorm gegeven en van hoge kwaliteit.

  1. Little Sun Original

Little Sun Original

Het leuke aan deze Little Sun lamp is natuurlijk de vorm! Deze lamp brengt vrolijkheid én licht. De lamp is zelfs voorzien van een dimmer. Zo kan je makkelijk een boek lezen met fel licht en een drankje drinken met gedimd licht.

  1. Little Sun Diamond

Little Sun Diamond

Deze schitterend vormgegeven lamp is voorzien van een uitklapbaar standaardje, zodat je de lamp makkelijk kan neerzetten.

  1. Little Sun Charge

Little Sun Charge

Oplader én lamp in één. Geschikt voor het opladen van je telefoon, camera, of e-reader.

Personaliseren van de lampen

Spreken de missie en de producten van Little Sun jou ook zo aan? Zet ze dan in voor je komende marketingcampagne of geef ze als cadeau aan je zakenrelaties of personeel. We bieden je hierbij verschillende personalisatie-opties aan. Voor alle drie producten geldt: de stevige verpakking kan worden voorzien een ronde sticker met je logo of slogan. Daarnaast behoort het toevoegen van een gepersonaliseerd kaartje aan de verpakking ook tot de opties.

Voor de Little Sun Original geldt dat de lanyard, die bij de lamp hoort, gepersonaliseerd kan worden. Dit kan vanaf 100 stuks.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw onderneming? Neem dan contact met ons op. We adviseren je graag en vertellen je meer over prijzen, personalisatiemogelijkheden en levertijden.

Little Sun: Buy one, supply one.

 

Ga hier naar het assortiment van Little Sun en vraag makkelijk je offerte aan

Inspiratie per mail ontvangen?

De waardering van greenpremium.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 10 reviews.