Retulp drinkfles

Begin 2020 zijn wij door Retulp benaderd om deel uit te maken van een exclusieve groep groothandelaren die Retulp flessen mogen verkopen. Gezien de kwaliteit en het goede verhaal van Retulp zijn wij deze samenwerking aangegaan. Maar waarom zou jij een Retulp bottle moeten aanschaffen? En wat is de exacte missie van dit mooie merk?

retulp verzameling

Sterke punten op een rij

Wat zijn de redenen om zo’n mooie Retulp drinkfles aan je zakelijke relaties of werknemers te geven?

  • De Retulp fles is een handige en herbruikbare fles waarmee je gezien mag worden. Retulp flessen zijn deels gemaakt van gerecycled roestvrij staal en zijn vrij van BPA.
  • Iedere verkochte Retulp bottle zorgt ervoor dat er 1000 keer de inhoud aan drinkwater via de organisatie Made Blue wordt gedoneerd aan ontwikkelingslanden.
  • Door uit de Retulp fles te drinken in plaats van elke keer maar weer een plastic flesje water te kopen bespaar je op single-use plastic.

2020 Mission Indisposable

Retulp heeft zichzelf een doel gesteld, waar wij als Green Premium graag aan mee willen werken. Het doel is om dit jaar 20 miljoen plastic wegwerpflesjes te vermijden en 20 miljoen liter drinkwater te doneren aan mensen die het nodig hebben.

Hoe meer Retulp bottles er aangeschaft gaan worden, hoe minder plastic wegwerpflesjes er in omloop zullen komen.

Retulp drinkfles met je logo

Wil jij ook zo’n mooie Retulp bottle weggeven? Dat ben je bij ons aan het juiste adres. Maak eerst je keuze welke fles je wilt. Vertel ons vervolgens wat voor ontwerp je op de fles gedrukt of gegraveerd wilt hebben. Wij maken een visual voor je, waarna we na akkoord de productie in gang zetten.

Ga hier naar de collectie Retulp bottles

Inspiratie per mail ontvangen?

De waardering van greenpremium.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 10 reviews.