Top 10 duurzame relatiegeschenken 2021

Wil jij ook graag weten welke duurzame relatiegeschenken er het afgelopen jaar in trek waren? We hebben voor jou de top 10 meest populaire relatiegeschenken samengesteld. Check die lijst en bekijk onderaan welke product op nummer 1 staat!

10) Sprout potlood

sprout potlood met eigen verpakking QO Amsterdam

Ook dit jaar staat het Sprout potlood weer in onze lijst met meest populaire duurzame relatiegeschenken. Het succes van dit potlood gaat onverminderd voort. Heb je je potlood bijna opgeschreven? Plant hem in een potje aarde en weldra ontkiemen de eerste zaadjes.

9) Bamboe Astoria

bamboe astoria

Koffie-to-go-bekers zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks bestaan. Handig voor in de trein, de auto of als je gaat studeren in de bibliotheek. Kortom: de coffee-to-go beker is een zeer bruikbaar item. We hebben veel verschillende bekers in ons assortiment. De meest populair in het afgelopen jaar was de Bamboe Astoria. Deze beker is gemaakt van 50% bamboevezels en 50% PP. Deze samenstelling zorgt ervoor dat je bespaart op het gebruik van PP. Doordat deze beker zo’n hit is, is er sinds kort een nieuwe, gekleurde variant verkrijgbaar.

8) Zaadbom

zaadbom

In het kader van ‘guerilla gardening’ kunnen deze zaadbommen niet ontbreken. Deel ze uit aan jouw klantenkring of zakelijke relaties en zorg voor een groenere en kleurrijke omgeving!

7) Lunchbox Bamboe

lunchbox bamboe beige

Wil je duurzaam lunchen op kantoor of onderweg? Neem dan je eigen lunch mee. Dat kan op verschillende manieren: in een Boc’n’Roll, een aluminium lunchbox of een bamboe lunchbox. Deze trend zet zich steeds verder door wat resulteert in een 7de  plek voor deze bamboe lunchbox.

6) Neutral uni classic T

Neutral uni classic T

De collectie van Neutral bestaat o.a. uit een groot aantal verschillende modellen T-shirts en sweaters die op een zeer verantwoorde manier geproduceerd worden. Het uni classic T-shirt is het populairste. Dit shirt is voor zowel mannen als vrouwen geschikt en is leverbaar is de meest populaire basis kleuren.

5) Mizu drinkfles

Mizu

Ook drinkflessen zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Neem je eigen fles mee en vul hem gewoon bij de kraan. Zo bespaar je op al die wegwerp plasticflesjes die gevuld zijn met bronwater. De flessen van Mizu zijn makkelijk mee te nemen en van kwalitatief hoogwaardige RVS. Verkrijgbaar in een 530 ml en een 800 ml inhoud. Mizu is lid van ‘1% for the planet’.

4) Regeneration pen

ds3 regeneration pen

De méést duurzame plastic balpen van dit moment: de Regeneration pen. De buitenkant van deze pennen is gemaakt van 100% gerecycled plastic. Dit plastic komt uit productieafval. Daarnaast is de vulling van de pen loodvrij. Genoeg redenen om zo hoog in de Top 10 te staan!

3) Correctbook

correctbook kpmg

Oneindig schrijven doe je met Correctbook. Met deze uitwisbare schriften verspil je geen papier én zorg je er ook nog eens voor dat kinderen in Afrika naar school kunnen met hun eigen Correctbook-set.

2) Fairtrade katoenen tas

Fairtrade katoenen tas

Katoenen tassen blijven een gewillig item in deze tijd van ‘zelf je tas meenemen naar de winkel’. Bij ons is deze Fairtrade katoenen tas enorm populair. Deze tas is gemaakt van gecertificeerd Fairtrade® katoen. Wij bedrukken hem graag voor je met inkt op waterbasis.

1) Boc’n’Roll

Boc'n'Roll

Een terechte nummer 1! Met de Boc’n’Roll bespaar je enorm veel plastic wegwerp boterhamzakjes of aluminium vellen. Vouw je lunch in deze speciale wrap en geniet later van een lekkere lunch.

Meer weten?

Zit er een product tussen dat je aanspreekt en wil je meer weten over de inzetbaarheid voor jouw onderneming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@greenpremium.nl of bel 050 – 313 82 88.

Inspiratie per mail ontvangen?

De waardering van greenpremium.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 10 reviews.