Top 5 duurzame relatiegeschenken om uit te delen op een beurs

Een goede, duurzame give away past bij je onderneming, vergroot je naamsbekendheid op een beurs en geeft de bezoeker een goed gevoel.

Het is altijd een uitdaging een goed item te  bedenken als er weer een beurs voor de deur staat. Om het je gemakkelijker te maken, hebben we een top5 voor je gemaakt. Hierbij hebben we rekening gehouden met de volgende criteria:

  • Bezoekers die je wilt bereiken hebben er echt iets aan
  • De prijs van het geschenk staat in goede verhouding tot de opbrengst van de beurs
  • De giveaway versterkt je merk of onderneming
  • Het geschenk is makkelijke mee te nemen.

Én natuurlijk hebben ze allemaal duurzame eigenschappen!

1) Organic cotton tas

organic cotton tas

Mensen zijn altijd blij met een tas. Handig om op de beurs te krijgen, zodat ze andere give aways makkelijk mee kunnen nemen. Door het drukken van je logo of slogan op de tas blijft jouw bedrijf in de picture bij je klant. Wij hebben heel veel verschillende soorten tassen van biologisch katoen in ons assortiment. De Organic cotton tas hebben we er voor je uitgelicht: deze heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding en is gemaakt van biologisch katoen.

2) Koffiemok to go

koffiemok to go Roestig Blond

Zorg dat je publiek aan het begin van de beurs een koffiemok to go krijgen en lok ze met goede koffie naar je stand toe. Succes gegarandeerd!

Na de beurs kunnen de koffie to go mokken goed gebruikt worden tijdens het autorijden. En vergeet niet dat veel koffieketens korting geven aan klanten die hun eigen mok meenemen. We hebben een zeer uitgebreid assortiment koffie to go mokken.

3) Sprout Spoon

Sprout spoon sfeer 3

Nieuw naast het bekende Sprout potlood: de Sprout Spoon. Een theezakje en lepel in één. Voor je publiek kan je hetzelfde format aanhouden als bij de koffiemok to go. Deel de Sprout Spoon uit aan het begin van de beurs en verleidt je bezoekers om heet water bij je in de stand te halen. Onder het genot van een kopje thee kan je je diensten of producten aanprijzen.

4) Seedpill

seedpill

Pillen met bloemenzaadjes zijn de nieuwste manier voor guerilla gardening. De veganistische cellulose-capsules gevuld met zaden en plantensubstraat zijn makkelijk in de tuin te strooien of in potten te stoppen. Op de verpakking is voldoende ruimte om je logo en boodschap te printen. Varianten met bloemen- of kruidenzaadjes kan je bekijken bij onze duurzame tuinproducten.

5) Biologisch pepermuntrolletje

snoep met opdruk - voorbeeld: biologisch pepermunt

Niets zo vervelend als je gesprekspartner niet meer helemaal fris uit zijn of haar mond ruikt. Mensen hebben dat vaak zelf ook wel door, maar niet altijd kauwgom of mintjes bij zich. Daarom is dit rolletje met biologische pepermunt een ideale beurs give away voor iedereen!

Hopelijk geven deze artikelen je de nodige inspiratie. Ben je toch op zoek naar iets anders? Neem dan contact met ons op, zodat we met je mee kunnen denken.

Inspiratie per mail ontvangen?

De waardering van greenpremium.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 10 reviews.